Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Καλλιθέα, Μοσχάτο, Ταύρο και Πειραιά

Δείτε ποιοι δρόμοι θα κλείσουν για να διεξαχθούν δύο αγώνες δρόμου

​Αρκετοί δρόμοι στους δήμους Καλλιθέας, Μοσχάτου, Ταύρου και Πειραιά θα κλείσουν σήμερα, ώστε να διεξαχθεί το 2ο Attica Run and Fun.

Συγκεκριμένα, οι ρυθμίσεις θα ισχύσουν στην Ανώνυμη οδό Μαρίνα Φλοίσβου από το ύψος της οδού Ναϊάδων μέχρι τη νοτιοδυτική είσοδο του Ολυμπιακού Κλειστού Γυμναστηρίου Tae Kwon Do από τις 6:00 έως 13:00, καθώς και στη Βοηθητική οδό Λ. Ποσειδώνος, στο τμήμα της μεταξύ της εισόδου του Ολυμπιακού Κέντρου Beach Volley και του Σ.Ε.Φ. από τις 8:00 έως τις 13:00.

Επίσης λόγω του αγώνα δρόμου «4ο Kallithea Run», θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων σε οδούς των Δήμων Καλλιθέας, Μοσχάτου-Ταύρου και Πειραιά, ως εξής:

-Ελ. Βενιζέλου (Λ. Θησέως), στο τμήμα της μεταξύ των οδών Γρ. Λαμπράκη και Λ. Ποσειδώνος (Π. Παραλιακή) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, από τις 6:00-12:00.

-Λ. Ποσειδώνος (Π. Παραλιακή), στο τμήμα της μεταξύ της γέφυρας Ζησιμοπούλου και της οδού Αιγέως και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, από τις 6:00 έως 12:00.

-Λ. Ποσειδώνος (Π. Παραλιακή), στο τμήμα της μεταξύ των οδών Φαληρέως και Αιγέως, ρεύμα κυκλοφορίας προς Καλλιθέα, από τις 8:00 έως 12:00.

-Ανώνυμη οδός που αρχίζει από το Σ.Ε.Φ. και καταλήγει στη Λ. Ποσειδώνος, από τις 8:00 έως 12:00.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top