Το μαρτύριο της 22χρονης Μαρίας μέσα από το ημερολόγιο της:«Μία μέρα Θεέ μου δε θα αντέξω άλλο»

Είχε προετοιμάσει την επίθεση στις συμφοιτήτριες της

Το μαρτύριο της 22χρονης Μαρίας μέσα από το ημερολόγιο της:«Μία μέρα Θεέ μου δε θα αντέξω άλλο»

​Τα όσα σκεφτόταν ακόμα και λίγο πριν επιτεθεί στις τρεις συμφοιτήτριες της κατέγραφε στο ημερολόγιο της η 22χρονη Μαρία. Στόχος της όπως λέει δεν ήταν να αφαιρέσει ανθρώπινες ζωές αλλά να δείξει ότι μπορεί να σταθεί στα πόδια της.

Η 22χρονη Μαρία αποτύπωνε στο προσωπικό της ημερολόγιο, το καθημερινό της μαρτύριο. Η νεαρή κοπέλα μέσα από τις σελίδες του ημερολογίου αναφέρει όλα όσα σκεφτόταν για τις σχέσεις της με τις κοπέλες.

«Μία ημέρα Θεέ μου δε θα αντέξω άλλο… Ήδη δεν αντέχω άλλο. Σήμερα πάλι αυτές με κάνανε ρεζίλι… Γιατί;… Με φωνάζουν καλόγρια και με κοροϊδεύουν για τα φουντωτά μαλλιά μου. Με σπρώχνουν συνέχεια για να βλέπουν στον πίνακα. Καταλαβαίνω ότι το κάνουν γιατί θέλουν να με πειράζουν συνέχεια, αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί, αφού δεν τις έχω πειράξει, γιατί μου το κάνουν αυτό…» γράφει η Μαρία.

Με όσα γράφει στο προσωπικό της ημερολόγιο φαίνεται ότι η 22χρονη είχε φτάσει σε οριακό σημείο.

«Ονειρεύομαι ώρες ώρες πως σκοτώνω όλους αυτούς που με βασανίζουν και βασανίζουν αδύναμους ανθρώπους. Εγώ θα βρω δύναμη και από αδύναμος άνθρωπος θα σταθώ στα πόδια μου και θα τις αντιμετωπίσω» προσθέτει το κορίτσι.
Λίγο πριν την επίθεση της στις συμφοιτήτριες της, την οποία είχε προετοιμάσει ενώ είχε προμηθευτεί και δύο κουζινομάχαιρα από το σπίτι της, έγραψε πάλι στο ημερολόγιο της. Στόχος ήταν περισσότερο να τις φοβίσει, όπως γράφει στις σελίδες του.
«Σήμερα τα παιδιά μου έσπασαν τα γυαλιά. Πήραμε βαθμούς είμαι καλή, το ξέρω ότι είμαι καλή γιατί έχω έρθει στη Σχολή για να πάρω το πτυχίο μου και να κάνω περήφανους τους γονείς μου. Φυσικά αυτές και πάλι με βρίζουνε, λένε πως δεν αξίζω τίποτα. Δεν θέλω να τις σκοτώσω, θέλω απλά να τις τραυματίσω. Μπορεί να ακούγομαι υπερβολική, δολοφόνος αλλά εσείς είστε νοητικά καθυστερημένοι που βρίζετε αδύναμους ανθρώπους» έγραψε χαρακτ��ριστικά.
Η 22χρονη μετά την απολογία της αφέθηκε ελεύθερη και ορίστηκε δικάσιμος για τις 6 Ιουνίου, ωστόσο θα παρακολουθείται από ειδικούς.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top