Φρούριο το δωμάτιο της Β. Σταμάτη στο Δρομοκαΐτειο – Δεν είπε τίπο��α στους εισαγγελείς

Ανακουφισμένη η οικογένειά της που επέστρεψε πίσω

Φρούριο το δωμάτιο της Β. Σταμάτη στο Δρομοκαΐτειο – Δεν είπε τίποτα στους εισαγγελείς

​Σε φρούριο έχει μετατραπεί το δωμάτιο της Β. Σταμάτη στο Δρομοκαΐτειο,μετά από την απόδρασή της και την επιστροφή της στο ίδρυμα, αφού περιπλανήθηκε επί 32 ώρες στο Χαϊδάρι, όπως άλλωστε υποστήριξε η ίδια και ο συνήγορός της Φ. Ραγκούσης.

Το λουκέτο που κατά την αστυνομία παραβιάστηκε έχει αντικατασταθεί από πιο ενισχυμένο, ενώ τα κλειδιά πλέον τα κρατούν πάνω τους οι εξωτερικοί φρουροί και δεν τα αφήνουν στο γραφείο της προϊσταμένης.

Επίσης η πόρτα του δωματίου της Β. Σταμάτη είναι συνεχώς ανοιχτή μέρα και νύχτα για να υπάρχει αυξημένη επιτήρηση και να μην επιχειρήσει και πάλι να αποδράσει.

Πάντως, χθες το βράδυ, κατά τη διάρκεια της κατάθεσής της στη ΓΑΔΑ, η κα Σταμάτη δεν είπε απολύτως τίποτα για την απόδρασή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες ισχυρίστηκε ότι ήταν μια παρόρμηση και ότι δεν την βοήθησε κανείς. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι μιλούσε συνεχώς για τον σύζυγό της, Α. Τσοχατζόπουλο και ότι τόνισε στους εισαγγελείς πως οι φρουροί δεν είχαν καμία ανάμειξη.

Η νύχτα της στο Δρομοκαΐτειο ήταν αρκετά ήρεμη, όμως σύμφωνα με πληροφορίες, το νοσηλευτικό προσωπικό του ιδρύματος δεν ήθελε να επιστρέψει η Β. Σταμάτη εκεί, καθώς, όπως υποστηρίζουν, καθ’ όλη τη διάρκεια της νοσηλείας της και με αφορμή την απόδρασή της έχουν συκοφαντηθεί συστηματικά.

Επιφυλάχθηκαν μάλιστα παντός νομίμου δικαιώματός τους, ώστε η Β. Σταμάτη να μεταφερθεί σε άλλο ψυχιατρικό ίδρυμα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top