ΑΥΤΗ είναι η 22χρονη που επιτέθηκε με μαχαίρι σε συμφοιτήτριες της- Δείτε τι υποστηρίζει

«Δεν ήθελα να τις σκοτώσω ή να τις τραυματίσω. Ήθελα απλά να τις σταματήσω»

ΑΥΤΗ είναι η 22χρονη που επιτέθηκε με μαχαίρι σε συμφοιτήτριες της- Δείτε τι υποστηρίζει

​Η 22χρονη Μαρία, η οποία επιτέθηκε με μαχαίρι σε τρεις συμμαθήτριές της σε σχολή του ΟΑΕΔ στο Ρέντη, μίλησε για την πράξη της, το μεσημέρι της Παρασκευής.

«Πέρασα ένα Γολγο��ά. Δεν είμαι σε θέση να μιλήσω τώρα», είπε η νεαρή, φανερά φοβισμένη, με τρεμάμενη φωνή και σκουπίζοντας τα δάκρυα από τα μάτια της!

Resizer.jpg
Η νεαρή, όπως βλέπετε και στο βίντεο, φαίνεται να μην έχει συνειδητοποιήσει τι ακριβώς έχει συμβεί, ενώ μοιάζει σοκαρισμένη από το άγριο περιστατικό.

«Η κοπέλα ήταν θύμα bullying. Στις σημειώσεις που βρέθηκαν στην τσάντα της και είναι μέσα στη δικογραφία, η ίδια είχε σημειώσει μέρες πριν από το περιστατικό, ότι δεν θέλω να τους σκοτώσω, δεν θέλω να τους τραυματίσω… θέλω απλά να τους σταματήσω! Το σχολείο για εκείνη είχε καταντήσει αφόρητο, λόγω του bullying που δεχόταν», δήλωσε η συνήγορος της 22χρονης, Γιάννα Παναγοπούλου.

Η ίδια τόνισε πως η σπουδάστρια είχε ενημερώσει τον διευθυντή και τους καθηγητές της σχολής, ωστόσο δεν έγινε κάποια ενέργεια, όπως εκείνη υποστηρίζει, από την πλευρά τους!

Δείτε το βίντεο...

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top