Πατέρας 22χρονης: «Ενοχλούσαν την κόρη μου. Μου έλεγε δεν θέλω να πάω σχολείο»

Τι αναφέρει ο κ. Κουσίδης για την αντίδραση της κόρης του να μαχαιρώσει τρεις συμφοιτήτριες της

Πατέρας 22χρονης: «Ενοχλούσαν την κόρη μου. Μου έλεγε δεν θέλω να πάω σχολείο»

Ο πατέρας της 22χρονης που μαχαίρωσε χθες τις τρεις συμφοιτήτριες της στη σχολή νοσηλευτών του ΟΑΕΔ στο Ρέντη, κ. Γιώργος Κουσίδης μίλησε για το περιστατικό, αναφέροντας ότι δεν το πιστεύει, αλλά ότι "έτσι είπαν".

«Ενοχλούσαν την κόρη μου. Μου έλεγε μπαμπά δεν θέλω να πάω σχολείο. Την κορόιδευαν, την έβριζαν. Μου έλεγε δεν θέλω να πάω άλλο στο σχολείο» ανέφερε ο πατέρας από το Καζακστάν και πρόσθεσε:

«Η μητέρα της την είδε την κόρη, εγώ όχι. Δεν μιλάει το παιδί. Δεν λέει τίποτα. Κάτι κακό μεγάλο συνέβη γι’ αυτό το έκανε. Εγώ της έλεγα πήγαινε σχολείο να τελειώνεις. Εγώ είμαι από το Καζακστάν, έχω έρθει 25 χρόνια. Εδώ γεννήθηκε η κόρη μου».

«Σήμερα στις 11:00 θα γίνει δικαστήριο. Εγώ δουλεύω πότε σεκιούριτι. Έχουμε τρεις κόρες. Η γυναίκα μου δουλεύει στο δημαρχείο. Δύο χρόνια περνά έτσι η κόρη μου. Τη�� κορόιδευαν για αυτά που φοράει, ότι είναι Πόντια, ότι είναι ξένη. Αυτές οι τρεις κοπέλες, δύο Αλβανίδες και μία Ελληνίδα, την κορόιδευαν. Πριν ένα χρόνο είχαν πλακωθεί στο ξύλο. Πήγαμε στο σχολείο, φώναξαν ψυχολόγο μίλησαν με την κόρη μου. Όλα πήγαιναν καλά μας είπαν. Μου έλεγε δεν μπορώ άλλο» είπε ο πατέρας της 22χρονης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μητέρα 22χρονης: «Την έβριζαν, την χτυπούσαν και την έλεγαν κ@λ@πόντια»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top