ΑΦΑΝΤΗ η Βίκυ Σταμάτη- Φρ.Ραγκούσης:«Μπορεί να την εκμεταλλεύτηκαν και να βρίσκεται σε κίνδυνο»

«Εγώ δεν μιλάω για απόδραση κρατούμενης, μιλάω για την εξαφάνιση ασθενούς»

ΑΦΑΝΤΗ η Βίκυ Σταμάτη- Φρ.Ραγκούσης:«Μπορεί να την εκμεταλλεύτηκαν και να βρίσκεται σε κίνδυνο»

​Ο δικηγόρος της Βίκυς Σταμάτη, κ. Φραγκίσκος Ραγκούσης, μία μέρα μετά την απόδρασή της, μιλά για την ψυχική της κατάσταση, αποκαθιστά τις φήμες για τον τρόπο που έφυγε και εκφράζει την αγωνία του λέγοντας ότι μπορεί να βρίσκεται σε κίνδυνο από επιτήδειους που θέλησαν να την εκμεταλλευτούν.

«Καμία επικοινωνία δεν είχα και όσο περνούν οι ώρες μεγαλώνει η αγωνία μου. Ξέρω την ψυχική της κατάσταση, που βρισκόταν τις τελευταίες ώρες, γνωρίζω τι πέρασε, ποια ήταν η απογοήτευση που ένιωσε μετά την απόρριψη. Διαψεύδω ότι πήρε όλα τα πράγματα της μέσα από το κελί της και ότι είχε βάλει μαξιλάρια με κουβέρτα επάνω για να φαίνεται ότι κοιμάται. Διαψεύδω ότι υπήρχε κάποια επικοινωνία της πέρα από αυτήν που είχε το βράδυ μαζί μου» δηλώνει ο κ. Ραγκούσης και επισημαίνει:

«Εγώ δεν μιλάω για απόδραση κρατούμενης, μιλάω για την εξαφάνιση ασθενούς».

Ο ίδιος προσθέτει: «Πιστεύω ότι αυτό που οδήγησε τη Βίκυ Σταμάτη στο να φύγει μέσα από το κελί της και από το κολαστήριο αυτό που ζούσε, ήταν η αγάπη της για την ελευθερία και πάνω από όλα η αγάπη της για το παιδί της» και συνεχίζει:

«Δεν μπορείς να στοχοποιείς μια μητέρα επειδή παντρεύτηκε τον Τσοχατζόπουλο και μάλιστα όταν ο Τσοχατζόπουλος βρισκόταν στα κάτω του. Ούτε σε κόκκινα χαλιά περπάτησε η κ.Σταμάτη, ούτε σύζυγος υπουργού ήταν. Η ασθένεια της είναι κατάθλιψη σε επίπεδο αυτοκτονικού ιδεασμού».

Ο δικηγόρος δεν παρέλειψε να αναφέρει: «Δεν ξέρω κάτω από ποιες καταστάσεις και τι πιέσεις δέχτηκε γιατί είναι κάτω από βαριά φαρμακευτική αγωγή. Δεν ξέρω τι επιδράσεις είχε. Αυτό φοβάται και ο κ.Τσοχατζόπουλος ότι μπορεί κάποιοι να την εκμεταλλεύτηκαν, να την έπεισαν και να βρίσκεται σε κίνδυνο αυτή τη στιγμή».

Τέλος, τόνισε: «Δεν συνδέω με κανένα έγκλημα τον κ.Τσοχατζόπουλο, ο οποίος ουδέποτε είχε σχέσεις με το οργανωμένο έγκλημα».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top