Ξαδέρφη Σταμάτη: Της ζητώ να σκεφτεί τον μικρό Άκη που την έχει ανάγκη και την περιμένει

Έκκληση από συγγενείς και φίλους της Σταμάτη να γυρίσει πίσω

Ξαδέρφη Σταμάτη: Της ζητώ να σκεφτεί τον μικρό Άκη που την έχει ανάγκη και την περιμένει

​Ένας-ένας οι συγγενείς της Βίκυς Σταμάτη κάνουν έκκληση και της ζητούν να επιστρέψει.

«Της ζητώ να δώσει σημεία ζωής, της ζητώ να σκεφτεί για άλλη μια φορά τον μικρό Άκη που την έχει ανάγκη, που την περιμένει, που την αγαπά πολύ, που του λείπει. Το είχε δει ελάχιστες φορές. Δεν ήθελε το παιδί να έχει εικόνες και αναμνήσεις κακές. Την επισκέφθηκα πριν ένα μήνα στο Δρομοκαϊτειο. Είδα ένα ράκος ψυχικά και σωματικά και ειδικά ψυχικά. Το βλέμμα μου έπεσε γύρω στους τοίχους, εκεί είδα η ψυχή της τι κρύβει, τον πόνο. Περίμενα πάντα το χειρότερο. Βλέποντας και ακούγοντας όλα αυτά που μου έλεγε πάντα. Πάντα τόνιζε ότι είναι άδικο, άδικο, άδικο το ότι είμαι εδώ, το ότι στερούμαι το παιδί μου, το ότι έχω υποστεί αυτά που έχω υποστεί. Δυστυχώς το μυαλό μου πάει στο χειρότερο.» ανέφερε η ξαδέρφη της Βίκυς Σταμάτη από το Ζέλι.

Ο αδερφός της που μίλησε στο Star και τον Δημήτρη Στρουμπάκο ήταν κατηγορηματικός. «Υπήρχε μια εμμονή, εμμονή σε σχέση με το παιδί. Παραπάνω από το κανονικό να πω; Επειδή κουράστηκε και να το αποκτήσει είχε μια άλλη σχέση. Όλες οι παραινέσεις που έδινε και σε μένα ήταν να έχω τα μάτια μου στραμμένα πάντα στο παιδί.»

Το παιδί της Βίκυς Σταμάτη βρισκόταν στο χωριό με τους γονείς της. Ωστόσο νωρίς το πρωί μόλις έγινε γνωστή η απόδρασή της ο πατέρας της πήγε με το παιδί σε άλλο χωριό, γιατί η ατμόσφαιρα ήταν φορτισμένη.

«Είναι πάντα ένα παιδάκι προβληματισμένο, είναι οκτώ χρονών. Σίγουρα καταλαβαίνει τι του γίνεται.» ανέφερε ο Γιάννης Γεωργίου, μέλος τοπικού συμβουλίου του Ζελίου.

Λίγο μετά τις 4 το απόγευμα αστυνομικοί παρουσία εισαγγελέα έκαναν έρευνα στο πατρικό της σπίτι όπου ήταν οι γονείς της και το παιδί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πήρε όλα της τα πράγματα η Σταμάτη και το κινητό της-Βρέθηκε σημείωμα στο δωμάτιό της!

Τι συμβαίνει με την εξαφάνιση του γιου της Βίκυς Σταμάτη;

«Η Β. Σταμάτη είχε να δει το παιδί της 1,5 χρόνο.Κάνω έκκληση να επιστρέψει στο Δρομοκαΐτειο»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top