«Η Β. Σταμάτη είχε να δει το παιδί της 1,5 χρόνο.Κάνω έκκληση να επιστρέψει στο Δρομοκαΐτειο»

Αποκλειστικά στο STAR ο δικηγόρος της

«Η Β. Σταμάτη είχε να δει το παιδί της 1,5 χρόνο.Κάνω έκκληση να επιστρέψει στο Δρομοκαΐτειο»

​Στο απογευματινό δελτίο ειδήσεων του Star, μίλησε ο δικηγόρος της Βίκυς Σταμάτη, Αλέξης Κούγιας.

«Η κυριά Σταμάτη, αντέδρασε πιο ήρεμα από ποτέ χθες μετά την απόρριψη της 5ης αίτησης αποφυλάκισής της. Αφού με ευχαρίστησε μου είπε «ξέρετε εγώ θα κάνω αυτό που είναι να κάνω τώρα.» Εγώ τότε φοβήθηκα και λόγω της ιδιομορφίας της παθήσεώς της η οποία έχει σαν τεράστιο κίνδυνο την αυτοχειρία.» σημείωσε και πρόσθεσε πως «Εγώ δεν θεωρώ πως η κυρία Τσοχατζοπούλου είναι ικανή να οργανώσει και να κάνει μία τέτοια πράξη. Δεν θεωρώ ότι μπορεί να σκεφτεί καν λογικά. Λόγω της κλονισμένης ψυχικής της υγείας, πήρε μία απόφαση είτε ή ίδια είτε κάποιοι την βοήθησαν να την πάρει. Την έπεισαν.»

Στη συνέχεια ξεκαθάρισε ότι «δεν συμφωνώ καθόλου με την επιλογή της. Είμαι 41 χρόνια δικηγόρος και ποτέ κανένας από τους ανθρώπους που υπερασπίστηκα δεν έχει δραπετεύσει. Κάνω μία έκκληση στην ίδια να επιστρέψει αμέσως ή να παρουσιαστεί στο πρώτο αστυνομικό τμήμα. Αν έχει κάποιους συμβούλους να μην τους εμπιστευτεί καθόλου γιατί θα θέλουν να την εκμεταλλευτούν. Σε κάθε περίπτωση κάνω έκκληση για να επιστρέψει για να μην ταλαιπωρηθούν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι, οι οποίοι ήδη αντιμετωπίζουν διώξεις και δεν φταίνε σε τίποτα.»

Τέλος ανέφερε πως «Όσο ήταν κρατούμενη στις φυλακές Κορυδαλλού, σε συνεννόηση και με την διεύθυνση των φυλακών, μία φορά το μήνα μετέφεραν την κυρία Τσοχατζοπούλου στο χώρο που κρατείτο ο κύριος Τσοχατζόπουλος. Εκεί ο παλιός διευθυντής των φυλακών Κορυδαλλού, είχε φτιάξει ένα μικρό κήπο και μια απομίμηση της Αγίας Σοφιάς. Εκεί συναντούσαν μια φορά το μήνα το παιδί και οι δύο γονείς όσο ήταν μικρό και μπορούσαν να το ξεγελάσουν. Όταν όμως μεταφέρθηκε στο Δρομοκαΐτειο, εδώ και 1,5 χρόνο δεν έχει δει το παιδί της, γιατί οι συνθήκες δεν ήταν κατάλληλες.»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τι συμβαίνει με την εξαφάνιση του γιου της Βίκυς Σταμάτη;

Πρ.εξωτερικών φρουρών Κορυδαλλού: «το Δρομοκαΐτειο έχει την ευθύνη των νοσηλευόμενων»

Παναγιώτης Σταμάτης: «Κάνω μια έκκληση προς την αδελφή μου να επανέλθει»

Η μητέρα της Βίκυς Σταμάτη μιλάει για την απόδραση του παιδιού της: «Φοβάμαι για την ζωή της»

Πρόεδρος του Δρομοκαΐτειου: «Έσπασε το λουκέτο η Βίκυ Σταμάτη.Κάποιος την βοήθησε να αποδράσει»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top