Πήρε όλα της τα πράγματα η Σταμάτη και το κινητό της-Βρέθηκε σημείωμα στο δωμάτιό της!

Πιθανολογείται πως είχε συνεργό

Πήρε όλα της τα πράγματα η Σταμάτη και το κινητό της-Βρέθηκε σημείωμα στο δωμάτιό της!

​Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες για τον εντοπισμό της Βίκυς Σταμάτη, όσο και για τον εντοπισμό των ανθρώπων που ενδεχομένως της παρείχαν βοήθεια για να αποδράσει.

Σημειώνεται ότι η απόδραση έγινε πιθανότατα μεταξύ 1.30 και 5 το πρωί, από την μπαλκονόπορτα του θαλάμου, όπου το λουκέτο βρέθηκε ανοιχτό και όχι παραβιασμένο κάτι που στρέφει τις έρευνες στο ενδεχόμενο να υπήρχε κάποιος που βοήθησε την Βίκυ Σταμάτη!

Σημαντική πληροφορία είναι ότι η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου έφυγε παίρνοντας όλα της τα πράγματα, το κινητό της ενώ βρέθηκε και ένα σημείωμα στο δωμάτιό της, το οποίο ακόμα δεν είναι γνωστό εάν το έγραψε χθες ή είναι παλαιότερο. Μεταξύ άλλων, στο γράμμα αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «η μητέρα πρέπει να είναι με το παιδί της».

Υπενθυμίζεται ότι ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών, Ισίδωρος Ντογιάκος, μετά από εντολή της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Ευτέρπης Κουτζαμάνη, διέταξε εισαγγελική έρευνα για την αναζήτηση ποινικών ευθυνών και τη διακρίβωση των συνθηκών της απόδρασης.

Παράλληλα διατάχθηκε και κατεπείγουσα πειθαρχική έρευνα από το υπουργείο Δικαιοσύνης για τυχόν ευθύνες των φρουρών που είχαν την ευθύνη της φύλαξης της Βίκυς Σταμάτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η μητέρα της Βίκυς Σταμάτη μιλάει για την απόδραση του παιδιού της: «Φοβάμαι για την ζωή της»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top