Η μητέρα της Βίκυς Σταμάτη μιλάει για την απόδραση του παιδιού της: «Φοβάμαι για την ζωή της»

ΔΕΙΤΕ τι λέει στο βίντεο

Η μητέρα της Βίκυς Σταμάτη μιλάει για την απόδραση του παιδιού της: «Φοβάμαι για την ζωή της»

Φανερά καταβεβλημένη η μητέρα της Βίκυς Σταμάτη μίλησε στην πρωινή εκπομπή του STAR, Live U, για την απόδραση της κόρης της και εξέφρασε την έντονη ανησυχία της για την ζωή του παιδιού της.

«Πριν λίγο ξυπνήσαμε και μάθαμε τα νέα! Εμείς χθες το βράδυ στις 9 μιλήσαμε μαζί της, μίλησε με το παιδάκι (σ.σ. με τον γιο της) και ήταν πολύ στεναχωρημένη» είπε και πρόσθεσε: «δεν μπορούσε ούτε να μιλήσει και είπε στο παιδάκι ότι είναι λίγο άρρωστη. Κάθε μέρα μιλούσε με το παιδί και συζητούσαν για τα μαθήματά του».

Ακόμα η κ. Γεωργία Σταμάτη είπε ότι ανησυχεί για την ζωή της: «Δεν πέρναγε καλά εκεί μέσα και χθες το περίμενε… το περίμενε (σ.σ. να αποφυλακιστεί) αλλά την έχουν καταδικάσει πολύ άσχημα. Έχω ανησυχία ότι υπάρχει κίνδυνος για την ζωή της. Όλα τα σκέφτομαι γιατί ήταν πολύ απελπισμένη. Μέσα στο Δρομοκαΐτειο περνούσε άσχημα, πολύ άσχημα αλλά έκανε υπομονή μήπως και βγει».

«Την παρακαλώ να γυρίσει εκεί που ήταν γιατί έχουμε και το παιδάκι της και γιατί υποφέρουμε όλοι τρία χρόνια τώρα. Μακάρι να γυρίσει, μακάρι να είναι καλά, αλλά δεν το νομίζω», σημείωσε.

Για τον πατέρα της Βίκυς Σταμάτη η κ. Γεωργία είπε: «Είναι σε άθλια κατάσταση, πολύ στεναχωρημένος».

«Ανησυχώ για τη ζωή της, ήταν απελπισμένη» τόνισε η κ. Γεωργία και κλαίγοντας είπε: «Την παρακαλώ να γυρίσει εκεί που ήταν. Να προχωρήσει η υπόθεση και να επιστρέψει στο παιδί της».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top