ΟΥΡΕΣ έξω από το ΠΡΩΤΟ ATM γάλακτος στην Αθήνα: φθηνό γάλα όλο το 24ωρο!

Βρίσκεται στην Κυψέλη και η τιμή του είναι 1 ευρώ/λίτρο

​Το πρώτο ΑΤΜ γάλακτος στην Αθήνα είναι γεγονός και βρίσκεται στην Κυψέλη, επί της οδού Πατησίων και Τροίας.

Στο μηχάνημα του Συνεταιρισμού Αγελαδοτρόφων Βοιωτίας ΠΙΕΣγάλα οι καταναλωτές σχηματίζουν ουρές τις τελευταίες μέρες και η τιμή του γάλακτος είναι 1 ευρώ/λίτρο ή 0,90 ευρώ με προπληρωμένη κάρτα.

Με την αγορά προπληρωμένης κάρτας απολαμβάνει κανείς έκπτωση και προμηθεύεται το 1 λίτρο έναντι 0,90 ευρώ. Δίπλα στον αυτόματο πωλητή, μπορεί κανείς να αγοράσει πλαστικό μπουκάλι ή να φέρει το δικό του. Παρέχεται επίσης η δυνατότητα επιλογής συσκευασίας, δηλαδή γυάλινο ή πλαστικό μπουκάλι, όπου θα αποθηκευτεί το πλήρες (3,7% λιπαρά) ή ελαφρύ (1,7% λιπαρά) γάλα.

Τα ΑΤΜ γάλακτος ξεκίνησαν από τη Λάρισα, επεκτάθηκαν στη Θεσσαλονίκη και τώρα και στην Αθήνα, ωστόσο επειδή το λογότυπο και όνομα είναι παρεμφερές με της αντίστοιχης επιχείρησης σε Λάρισα και Θεσσαλονίκη, όπως επισημαίνει η ίδια η εταιρεία, ξέσπασε επιχειρηματικός πόλεμος.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Καθημερινή, το σημείο τριβής όμως μεταξύ της ΠΙΕΣγάλα (λειτουργεί το μηχάνημα της Αθήνας) και της εταιρείας ΘΕΣγάλα-Πιες, η οποία δραστηριοποιείται σε Λάρισα και Θεσσαλονίκη, αποτέλεσε η επωνυμία της πρώτης. Η δεύτερη (ΘΕΣγάλα-Πιες) έσπευσε, με ανακοίνωσή της, να αποσαφηνίσει αρχικώς ότι ουδεμία σχέση έχει με την εταιρεία ΠΙΕΣγάλα, που προμηθεύει το αυτόματο μηχάνημα της Αθήνας και στη συνέχεια να την κατηγορήσει για παραπλάνηση του καταναλωτικού κοινού.

Σχετικά με το μηχάνημα της Αθήνας ο Συνεταιρισμός ΘΕΣγάλα – ΠΙΕς τονίζει μεταξύ άλλων ότι:

«Η χρήση ίδιων στοιχείων ή παρεμφερών συμβόλων και χρωμάτων έχει ως στόχο να παραπλανήσει το καταναλωτικό κοινό και να οικειοποιηθεί την επιτυχία, την αναγνωρισιμότητα, τη δυναμική και τη φήμη του Συνεταιρισμού ΘΕΣγάλα - ΠΙΕς πανελλαδικά», ενώ επιφυλάχθηκε για την άσκηση κάθε νόμιμου δικαιώματός της.

Η «ΘΕΣγάλα-Πιες», που απασχολεί περισσότερα από 60 άτομα σε Θεσσαλονίκη και Λάρισα, εκτιμάται ότι θα κλείσει τη χρήση 2015 με αύξηση τζίρου έως 20%. Διαθέτει περίπου 13-14 τόνους γάλακτος ημερησίως μέσω των 13 μηχανημάτων της Θεσσαλονίκης και άλλους 6-7 τόνους, επίσης ημερησίως, μέσω των 15 στη Λάρισα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top