ΦΡΙΚΗ στη Θεσσαλονίκη: 58χρονος ΑΣΤΕΓΟΣ ασέλγησε σε 11χρονο αγόρι!

Συνελήφθη με την κατηγορία της Αποπλάνησης Παιδιών

ΦΡΙΚΗ στη Θεσσαλονίκη: 58χρονος ΑΣΤΕΓΟΣ ασέλγησε σε 11χρονο αγόρι!

​Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Θεσσαλονίκης, με την είδηση ότι άστεγος άνδρας ασέλγησε σε 11χρονο αγόρι και μάλιστα σε υπαίθριο χώρο (Παλαιός Σταθμός Δυτικής Θεσσαλονίκης).

Σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτόπτης μάρτυρας που παρατήρησε το περιστατικό, ενημέρωσε αμέσως τις αρχές, οι οποίες κινητοποιήθηκαν και συνέλαβαν τον 58χρονο Έλληνα στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, το μεσημέρ�� της Δευτέρας (30/3).

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, εντόπισαν και το ανήλικο αγόρι, το οποίο αναγνώρισε τον δράστη, παρουσία ψυχολόγου, ενώ η μητέρα του δήλωσε άγνοια για το περιστατικό!

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της «Αποπλάνησης Παιδιών» και επιπρόσθετα, σχηματίστηκε και δεύτερη δικογραφία σε βάρος του, καθώς εκκρεμούσε Βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Άμφισσας για παραβίαση όρων κράτησης.

Σημειώνεται ότι, ο δράστης είχε καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης για υποθέσεις ανθρωποκτονίας με πρόθεση, οπλοφορία, κλοπών, ζωοκλοπής, επικίνδυνης σωματικής βλάβης και οπλοχρησίας. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top