Ρέθυμνο: Συγκλονίζει η αυτοκτονία επιχειρηματία-Τι έγραψε στο σημείωμα του

Τον βρήκαν οι συγγενείς του κρεμασμένο!

Ρέθυμνο: Συγκλονίζει η αυτοκτονία επιχειρηματία-Τι έγραψε στο σημείωμα του

​Στο πένθος έχει βυθίσει την τοπική κοινωνία των Ανωγείων στο Ρέθυμνο η είδηση του θανάτου ενός 62χρονου γνωστού επιχειρηματία της περιοχής.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας έφυγε το πρωί της Δευτέρας από το σπίτι του και λίγη ώρα αργότερα κρεμάστηκε από ένα δέντρο, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Σε σημείωμα που άφησε στην οικογένειά του ο 62χρονος ζήτησε συγγνώμη για την πράξη του χωρίς ωστόσο να αναφέρει τους λόγους που τον οδήγησαν να προχωρήσει στο απονενοημένο διάβημα. Λίγο πριν το μεσημέρι, ο άνδρας βρέθηκε από τους οικείους του στο σημείο όπου λίγο νωρίτερα είχε βάλει τέλος στη ζωή του.

Όσοι τον γνώριζαν μιλούν για έναν ιδιαίτερα αγαπητό άνθρωπο, ο οποίος δεν έδειχνε να τον απασχολεί κάτι. Μάλιστα, αρκετοί αναφέρουν πως φαινόταν να μην αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και αναφέρουν πως απολάμβανε τη ζωή με την οικογένειά του. Κανείς δεν γνωρίζει τι μπορεί να ήταν εκείνο που τον οδήγησε να βάλει τέρμα στη ζωή του.

Την προανάκριση ενεργεί το Α.Τ Ανωγείων, ενώ αναμένεται τις επόμενες ημέρες και το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top