ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ οι έρευνες για τον Βαγγέλη: στο μικροσκόπιο οι συνομιλίες με την οικογένειά του!

Οι αστυνομικοί θέλουν να μάθουν τι συζητούσε με την μητέρα και την αδελφή του μια μέρα πριν την εξαφάνισή του

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ οι έρευνες για τον Βαγγέλη: στο μικροσκόπιο οι συνομιλίες με την οικογένειά του!

​Συνεχίζουν τις έρευνες οι αστυνομικοί για την υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη! Οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων αναζητούν απαντήσεις από τα μέλη της οικογένειάς του, τη μητέρα, τον πατέρα, την αδερφή και τον μικρότερο αδερφό του.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου, ένα μικρό δείγμα των ερωτημάτων που συμπεριλαμβάνονται στο ειδικό «ερωτηματολόγιο», το οποίο έχουν γράψει οι αξιωματικοί είναι αν ο Βαγγέλης είχε κάποια πρόσφατη ερωτική απογοήτευση ή σχέση που τον φόρτιζε ψυχολογικά, αν αισθανόταν πιεσμένος από τη συμπεριφορά συμφοιτητών απέναντί του, αν τον προβλημάτιζε κάτι σχετικά με τα μαθήματα και τη φοίτηση στη σχολή, αν τους εκμυστηρεύτηκε κάποιο θέμα που τον απασχολούσε έντονα, αν στις συνομιλίες που είχε με τη�� μητέρα και την αδελφή του την προηγούμενη μέρα, τους είπε κάτι το οποίο σήμερα έχει σημασία και σχετίζεται με προηγούμενα ερωτήματα…

Το συγκεκριμένο ερωτηματολόγιο επισυνάπτεται στο έγγραφο που έστειλαν την Δευτέρα οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων στους συναδέλφους τους στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνου, για την κατά παραγγελία εξέταση των μελών της οικογένειας.

Ευελπιστούν μέσα από τις απαντήσεις που θα λάβουν να βοηθηθούν στις έρευνες αναφορικά με το κίνητρο και την αφορμή που οδήγησαν τον Βαγγέλη στη μοιραία απόφαση.

Οι αστυνομικοί γνωρίζουν ότι ο άτυχος φοιτητής το προηγούμενο απόγευμα, μια ημέρα πριν από την εξαφάνισή του, είχε μιλήσει με τη μητέρα του για περίπου 20 λεπτά και με την αδερφή του για 12,5 λεπτά.

Οι αξιωματικοί που ερευνούν την υπόθεση θέλουν να διαπιστώσουν αν ο Βαγγέλης σε αυτές τις συνομιλίες είχε εκμυστηρευτεί κάτι που δίνει απάντηση σε κάποιες από τις ερωτήσεις τους.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top