Κεντρική Μακεδονία: ΔΕΙΤΕ σε ποια σημεία διεκόπη η κυκλοφορία λόγω πλημμύρας!

Προβλήματα στο οδικό δίκτυο προκάλεσε η κακοκαιρία που έπληξε τη χώρα

Οι συνεχείς πλημμύρες, η υπερχείλιση παραποτάμων και ρεμάτων και οι κατολισθήσεις από χώματα και βράχους, είχαν ως αποτέλεσμα τη διακοπή της κυκλοφορίας σε ορισμένα σημεία του οδικού δικτύου της Κεντρικής Μακεδονίας.
Πιο συγκεκριμένα, η τελευταία περίπτωση διακοπής κυκλοφορίας καταγράφηκε στον νομό Χαλκιδικής, όπου λόγω υπερχείλισης ρέματος διεκόπη η κυκλοφορία στην παράπλευρη οδό της Νέας Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών, στο 55ο χλμ. εκατέρωθεν (ρεύμα προς Ν. Μουδανιά και ρεύμα προς Θεσσαλονίκη).
Στον νομό Ημαθίας, λόγω έντονης βροχόπτωσης το Σάββατο, υπερχείλισε ο ποταμός Τριπόταμος, με αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία στις επαρχιακές οδούς Μακροχωρίου – Ταγαροχωρίου και Βέροιας - Λαζοχωρίου.
Από τη περασμένη εβδομάδα και μέχρι και σήμερα ισχύει η διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων λόγω έντονης βροχόπτωσης και λιμναζόντων υδάτων στην Παλιά Εθνική Οδό Πολυκάστρου -Θεσσαλονίκης από το ύψος Λιμνότοπου έως και την διασταύρωση Αξιοχωρίου, στο νομό Κιλκίς. Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται μέσω παρακαμπτήριων οδών και ΠΑΘΕ.
Επίσης, από την υπερχείλιση παραπόταμου του Γαλλικού ποταμού, την περασμένη εβδομάδα, εξακολουθεί να ισχύει η διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην επαρχιακή οδό Αργυρούπολης - Σεβαστού (Γέφυρα Σεβαστού). Και σε αυτή τη περίπτωση η κυκλοφορία διεξάγεται μέσω παρακαμπτήριων οδών.
Τέλος, στο νομό Σερρών, λόγω της έντονης βροχόπτωσης την περασμένη εβδομάδα, σημειώθηκε έντονη κατολίσθηση από χώματα και βράχους, με αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στο 3ο χλμ. της επαρχιακής οδού Πρώτης - Ι.Μ. Αναλήψεως Σωτήρος.
Ας ελπίσουμε ότι η σημερινή καλοκαιρία θα διαρκέσει κι ότι δεν θα ξαναπροκύψουν παρόμοια προβλήματα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top