Κεντρική Μακεδονία: ΔΕΙΤΕ σε ποια σημεία διεκόπη η κυκλοφορία λόγω πλημμύρας!

Προβλήματα στο οδικό δίκτυο προκάλεσε η κακοκαιρία που έπληξε τη χώρα

Κεντρική Μακεδονία: ΔΕΙΤΕ σε ποια σημεία διεκόπη η κυκλοφορία λόγω πλημμύρας!
Οι συνεχείς πλημμύρες, η υπερχείλιση παραποτάμων και ρεμάτων και οι κατολισθήσεις από χώματα και βράχους, είχαν ως αποτέλεσμα τη διακοπή της κυκλοφορίας σε ορισμένα σημεία του οδικού δικτύου της Κεντρικής Μακεδονίας.
Πιο συγκεκριμένα, η τελευταία περίπτωση διακοπής κυκλοφορίας καταγράφηκε στον νομό Χαλκιδικής, όπου λόγω υπερχείλισης ρέματος διεκόπη η κυκλοφορία στην παράπλευρη οδό της Νέας Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών, στο 55ο χλμ. εκατέρωθεν (ρεύμα προς Ν. Μουδανιά και ρεύμα προς Θεσσαλονίκη).
Στον νομό Ημαθίας, λόγω έντονης βροχόπτωσης το Σάββατο, υπερχείλισε ο ποταμός Τριπόταμος, με αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία στις επαρχιακές οδούς Μακροχωρίου – Ταγαροχωρίου και Βέροιας - Λαζοχωρίου.
Από τη περασμένη εβδομάδα και μέχρι και σήμερα ισχύει η διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων λόγω έντονης βροχόπτωσης και λιμναζόντων υδάτων στην Παλιά Εθνική Οδό Πολυκάστρου -Θεσσαλονίκης από το ύψος Λιμνότοπου έως και την διασταύρωση Αξιοχωρίου, στο νομό Κιλκίς. Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται μέσω παρακαμπτήριων οδών και ΠΑΘΕ.
Επίσης, από την υπερχείλιση παραπόταμου του Γαλλικού ποταμού, την περασμένη εβδομάδα, εξακολουθεί να ισχύει η διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην επαρχιακή οδό Αργυρούπολης - Σεβαστού (Γέφυρα Σεβαστού). Και σε αυτή τη περίπτωση η κυκλοφορία διεξάγεται μέσω παρακαμπτήριων οδών.
Τέλος, στο νομό Σερρών, λόγω της έντονης βροχόπτωσης την περασμένη εβδομάδα, σημειώθηκε έντονη κατολίσθηση από χώματα και βράχους, με αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στο 3ο χλμ. της επαρχιακής οδού Πρώτης - Ι.Μ. Αναλήψεως Σωτήρος.
Ας ελπίσουμε ότι η σημερινή καλοκαιρία θα διαρκέσει κι ότι δεν θα ξαναπροκύψουν παρόμοια προβλήματα.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top