Κραυγή απόγνωσης από μητέρα που είναι στο «Β.Κορνάρος»: Βλέπω το σπίτι μου και δεν μπορώ να πάω

"Τρία μωρά είναι μέσα στο πλοίο"

​Συνεχίζεται η ταλαιπωρία για τους 227 επιβάτες του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου «Βιτσέντζος Κορνάρος», που προσάραξε το βράδυ της Τετάρτης σε αμμώδη περιοχή κοντά στον λιμενοβραχίονα του λιμανιού της Κάσου.

Η κυρία Κατερίνα Καρβουνά με τον σύζυγο και το παιδ�� της

vasiliksdf3.jpg
Το πλοίο παραμένει εκεί με τους επιβάτες να δηλώνουν πως έχουν χάσει την υπομονή τους. Η κυρία Κατερίνα Καρβουνά, η οποία είναι μητέρα ενός μωρού 1,5 έτους, μίλησε στην εκπομπή «Μία» του Star, για την ταλαιπωρία που ζει.

«Κάνουμε υπομονή αλλά δεν βλέπουμε να γίνεται κάτι. Μας λένε τώρα ότι υπάρχει περίπτωση να ξεκινήσει το πλοίο, αλλά τίποτα μέχρι στιγμής. Έχουμε εδώ τα μωρά και δεν ξέρουμε τι να κάνουμε. Ο σύζυγος μου έχει έλθει δυο φορές με το σκάφος για να μας φέρει τρόφιμα και γάλατα για τα παιδιά και φάρμακα για τους ηλικιωμένους.

Το σκάφος που έφερε τρόφιμα στους επιβάτες

604156_10205642792761506_4821243749734751458_n.jpg
Είναι 3 μωράκια συνολικά μέσα. Βλέπουμε τα σπίτια μας και δεν μπορούμε να πάμε. Έχει εξαντληθεί η υπομονή μας. Το πλήρωμα ωστόσο μας έχει βοηθήσει πάρα πολύ, ενώ τον καπετάνιο δεν τον έχουμε δει καθόλου όλες αυτές τις μέρες».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top