Αστυνομικοί πήγαν να τον αποτρέψουν να αυτοκτονήσει κι αυτός παραλίγο να τους κάψει ζωντανούς!

Σε ψυχιατρική κλινική οδηγήθηκε ο 55χρονος από το Ηράκλειο της Κρήτης

Αστυνομικοί πήγαν να τον αποτρέψουν να αυτοκτονήσει κι αυτός παραλίγο να τους κάψει ζωντανούς!

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν στο χωριό Αστρίτσι Ηρακλείου, όταν ένας 55χρονος άνδρας με ψυχολογικά προβλήματα προσπάθησε ν’ αυτοκτονήσει αλλά η παρέμβαση αστυνομικών παραλίγο να τους κοστίσει τη ζωή.

Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της Τετάρτης, όταν ο 55χρονος μετά από κατανάλωση μεγάλης ποσότητας αλκοόλ, πήγε στο σπίτι της πρώην συντρόφου του κρατώντας ένα μαχαίρι κι άρχισε να την απειλεί. Μέσα στο σπίτι ήταν ο πατέρ��ς της κοπέλας, ο οποίος βγήκε έξω και ήρθε σε έντονη λογομαχία με τον 55χρονο. Τότε, αυτός του επιτέθηκε και τον χτύπησε – ευτυχώς ελαφρά – στο πρόσωπο, με τον πατέρα να καταφέρνει να κρατήσει την ισορροπία του και να αφοπλίζει τον 55χρονο.

Ο δράστης μετά το συμβάν επέστρεψε στο σπίτι του ενώ ο πατέρας και η κοπέλα ειδοποίησαν την αστυνομία καταγγέλλοντας το περιστατικό.

Δύο άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Αρκαλοχωρίου, μετά την καταγγελία, πήγαν στο σπίτι του 55χρονου. Όταν έφτασαν όμως εκεί αντιλήφθηκαν ότι στο σπίτι υπάρχει διαρροή υγραερίου. Μπήκαν μέσα και βρήκαν τον 55χρονο ξαπλωμένο στο κρεβάτι χωρίς να έχει τις αισθήσεις του.

Αμέσως τον τράβηξαν έξω, αλλά στην πόρτα ο 55χρονος άνοιξε τα μάτια του και μόλις συνειδητοποίησε ότι οι αστυνομικοί ήθελαν να τον σώσουν τότε, πήρε έναν αναπτήρα και τον πέταξε στην σόμπα. Με γρήγορες κινήσεις, ένας από τους αστυνομικούς πήρε το χαλί της πόρτας και το έριξε στην φλόγα αποτρέποντας την έκρηξη.

Οι άνδρες της αστυνομίας πέρασαν χειροπέδες στον 55χρονο, ο οποίος σήμερα μεταφέρθηκε σε ψυχιατρική κλινική.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top