Με ομπρέλες στα χέρια οι πολίτες στο Σύνταγμα- ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ η στρατιωτική παρέλαση

Πρώτη ανάρτηση 25/3/2015 10:30

Με ομπρέλες στα χέρια οι πολίτες στο Σύνταγμα- ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ η στρατιωτική παρέλαση

Ολοκληρώθηκε η στρατιωτική παρέλαση για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου, λίγο πριν τις 12.30, το μεσημέρι. Η παρέλαση, η οποία πραγματοποιήθηκε μπροστά από τη Βουλή των Ελλήνων, ξεκίνησε γύρω στις 11 π.μ. Η δοξολογία πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Διονυσίου Αρεοπαγίτου, με τα στρατιωτικά αγή��ατα να αποδίδουν τιμές και την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του τόπου να είναι παρούσα.

Τα τμήματα του Ερυθρού Σταυρού ξεκίνησαν να παρελαύνουν και ακολούθησαν τα πεζοπόρα τμήματα της Πυροσβεστικής και της ΕΜΑΚ. Στη συνέχεια, ακολούθησαν τα άρματα μεταφοράς προσωπικού, τα πυροβόλα και τα τεθωρακισμένα οχήματα. Μπροστά από τους επισήμους παρέλασαν τα πεζοπόρα τμήματα των Ενόπλων Δυνάμεων, καθώς και η στρατιωτική σχολή Ευελπίδων. Την ίδια ώρα, τρία αεροπλάνα F-16 και ελικόπτερα τύπου Αpache εκτελούσαν πτήσεις πάνω από το Σύνταγμα.

Οι κακές καιρικές συνθήκες και η έντονη βροχόπτωση δεν πτόησαν τους Έλληνες πολίτες, οι οποίοι συγκεντρώθηκαν από νωρίς στο Σύνταγμα, κρατώντας ομπρέλες για να παρακολουθήσουν την παρέλαση της 25ης Μαρτίου.

Στρατιώτες μοίρασαν μικρές σημαίες στον κόσμο, με εντολή του Πάνου Καμμένου, έτσι ώστε όλοι οι παρευρισκόμενοι να έχουν στα χέρια τους, το εθνικό μας σύμβολο.

Παρόντες στην δοξολογία στον Ιερό Ναό Διονυσίου Αρεοπαγίτου στο Κολωνάκι ήταν ο Έλληνας Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top