​Σε ψυχιατρικό κατάστημα ο 24χρονος, ο οποίος φέρεται να δολοφόνησε την μητέρα του στη Βούλα

Εντοπίστηκε χθες σε ερημική περιοχή της Κορίνθου

​Σε ψυχιατρικό κατάστημα ο 24χρονος, ο οποίος φέρεται να δολοφόνησε την μητέρα του στη Βούλα

​Σε ψυχιατρικό κατάστημα οδηγήθηκε ο 24χρονος που κατηγορείται ότι σκότωσε την μητέρα του μέσα στο σπίτι τους στη Βούλα με περισσότερες από 40 μαχαιριές. Τον εντόπισαν σε ερημική περιοχή της Κορίνθου να περιφέρεται ενώ είχε γίνει τεράστια κινητοποίηση με ελικόπτερο και σκυλιά.

Ο νεαρός που οι αστυνομικοί βάζουν μέσα στο αυτοκίνητο, όπως βλέπετε στο βίντεο, είναι ο 24χρονος που είχε εξαφανιστεί το βράδυ της περασμένης Παρασκευής από το σπίτι του στη Βούλα.

Περιπλανήθηκε τέσσερις μέρες στα βουνά της Κορίνθου με ένα κοντομάνικο μπλουζάκι ενώ όταν τον εντόπισαν κάτοικοι χθες το μεσημέρι στο χωριό Στιμάγκα, φορούσε μόνο ένα παπούτσι.

Νωρίτερα είχε βρεθεί το αυτοκίνητο του στο χωριό Δάφνη, με το οποίο είχε περιπλανηθεί πριν καταλήξει στην Κόρινθο και ξεκινήσουν οι αναζητήσεις του με ελικόπτερο αλλά και με εκπαιδευμένα σκυλιά.

Ο νεαρός κατηγορείται ότι σκότωσε την μητέρα του ενώ στη συνέχεια την μετέφερε στο υπόγειο της τριώροφης μεζονέτας τους, λίγο πριν εξαφανιστεί. Όλη τη νύχτα κρατήθηκε στην Ασφάλεια, όπου οι αστυνομικοί προσπαθούσαν να καταλάβουν τι όπλισε το χέρι του και της κατάφερε περισσότερες από 40 μαχαιριές.

«Είπε μόνο το όνομα του ενώ δεν ζήτησε το παραμικρό» λέει αστυνομικός που δεν πήρε ούτε λεπτό το βλέμμα του πάνω από τον 24χρονο.

Αργά το βράδυ με εντολή εισαγγελέα ο νεαρός μεταφέρθηκε σε ψυχιατρικό κατάστημα όπου θα κρατηθεί, ενώ η δικογραφία θα αποσταλεί στην Εισαγγελία.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top