ΑΡΕΝΑ και πάλι το δημοτικό συμβούλιο στο Βόλο: Φαντάροι μπούκαραν και μοίραζαν πονηρά ραβασάκια

Τα υπονοούμενα για τις σεξουαλικές επιδόσεις δημοτικής συμβούλου

​Σε αρένα μετατράπηκε για μια ακόμα φορά το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Βόλου, όταν κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, δύο άγνωστοι, ντυμένοι στα… χακί μπούκαραν στην αίθουσα και έδωσαν στον Α. Μπέο ένα πονηρό ραβασάκι, αφήνοντας υπονοούμενα για τις σεξουαλικές επιδόσεις δημοτικής συμβούλου της αντιπολίτευσης.

«Είμαστε φαντάροι από του Γεωργούλα, μάθαμε ότι μια δημοτική σύμβουλος κάνει καλό σεξ και ήρθαμε να αφήσουμε το τηλέφωνό μας», είπαν οι δύο άνδρες και όπως ήταν αναμενόμενο τα αίματα άναψαν για τα καλά.

Η παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης αποχώρησε από τη συνεδρίαση, ενώ ο επικεφαλής της, Μ. Πατσιαντά να καταγγέλλει τον Α. Μπέο ότι έστησε το περιστατικό.

Μάλιστα η δημοτική σύμβουλος, Φ. Κοκκινάκη, για την οποία… προοριζόταν το ραβασάκι επιφυλάχθηκε να καταθέσει αγωγές και μηνύσεις κατ’ αγνώστων.

Υπενθυμίζεται ότι η κα Κοκκινάκη πριν από λίγο καιρό είχε δεχθεί χυδαία επίθεση από τον Α. Μπέο. Η κα. Κοκκινάκη κατά τη διάρκεια ενός ακόμα δημοτικού συμβουλίου είχε πει στον δήμαρχο Βόλου «είμαι χοντρή και κάνω καλό σεξ» κι εκείνος της απάντησε:

«Θα σε έλεγα κ@ριόλ@... αλλά και αυτές έχουν αξία! Πως γίνεται όμως μια χοντρή να κάνει καλό σεξ δεν το καταλαβαίνω»!

Πάντως, ο δήμαρχος Βόλου καταδίκασε το επεισόδιο και δήλωσε ότι θα βρεθούν και οι φαντάροι, αλλά και οι ηθικοί αυτουργοί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top