ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ STAR: Oι «ποντικοί» των νοσοκομείων ξαφρίζουν αντικείμενα γιατρών και ασθενών!

Εκμεταλλεύονται τις στιγμές που γίνονται οι ιατρικές εξετάσεις

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ STAR: Oι «ποντικοί» των νοσοκομείων ξαφρίζουν αντικείμενα γιατρών και ασθενών!

Θύματα κλοπής έχουν πέσει σε κεντρικό νοσοκομείο της Αθήνας ασθενείς αλλά και νοσηλευτικό προσωπικό από επιτήδειους που εκμεταλλεύονται τις στιγμές που γίνονται οι ιατρικές εξετάσεις. Την ίδια στιγμή το νοσηλευτικό προσωπικό δίνει καθημερινά έναν αγώνα για να περιθάλψει με τον καλύτερο τρόπο τους ασθενείς, σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του STAR και του δημοσιογράφου, Βαγγέλη Γκούμα, στο Λαϊκό Νοσοκομείο.

Οι προειδοποιητικές πινακίδες που υπάρχουν σχεδόν σε όλους τους τοίχους του Λαïκού Νοσοκομείου αποδεικνύουν το τεράστιο πρόβλημα που υπάρχει με τις κλοπές σε ασθενείς. Οι αδίστακτοι κλέφτες κλέβουν προσωπικά είδη , κινητά τηλέφωνα ακόμη και χρήματα που αφήνουν οι νοσηλευόμενοι κατά την διάρκεια των εξετάσεων τους.

Η ελλιπής φύλαξη λόγω μειωμένου προσωπικού είναι αρκετή για τους πορτοφολάδες που δρουν σχεδόν σε καθημερινή βάση.

Μην νομίζετε όμως ότι και το νοσηλευτικό προσωπικό δεν έχει πέσει θύμα κλοπών. Ο γιατρός Γιώργος Μαρίνος αποκαλύπτει ότι οι... «ποντικοί» έχουν εισβάλει στο παρελθόν ακόμη και σε ιδιαίτερους χώρους.

Από την άλλη πλευρά οι λιγοστοί security κάνουν ότι μπορούν για να γλιτώσουν τους ασθενείς από τις κλοπές.

Η διοίκηση του Λαϊκού νοσοκομείου έχει πάρει όλα τα δυνατά μέτρα για να αποτρέψει τους ασυνείδητους κλέφτες που δεν σέβονται ούτε τον πόνο των ασθενών, ούτε τον αγώνα γιατρών και νοσηλευτών για να σώσουν ζωές και δεν σκέπτονται ότι κάποια στιγμή ίσως και οι ίδιοι να νοσηλευτούν και να πέσουν θύματα άλλων «μακρυχέρηδων»!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top