ΣΥΓΚΙΝΟΥΝ οι αναρτήσεις και οι μαντινάδες της αδερφής του Βαγγέλη Γιακουμάκη

Με φωτογραφίες και τραγούδια αποχαιρετά τον αδελφό της στο facebook

ΣΥΓΚΙΝΟΥΝ οι αναρτήσεις και οι μαντινάδες της αδερφής του Βαγγέλη Γιακουμάκη

Με φωτογραφίες και συγκινητικές μαντινάδες αποχαιρετά τον αδελφό της, η Ελένη Γιακουμάκη.

Ο χαμός του 21χρονου φοιτητή, ο οποίος έπεσε θύμα bullying στη Γαλακτοκομική Σχολή όπου φοιτούσε στα Ιωάννινα, συγκλόνισε το πανελλήνιο. Επί 38 ημέρες, πολίτες σε κάθε γωνιά της Ελλάδας παρακολουθούσαν αγωνιωδώς τις εξελίξεις και τις προσπάθειες για τον εντοπισμό του Βαγγέλη, ενώ όταν η σορός του βρέθηκε περίπου 800 μ. μακριά από τη σχολή του, κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει ότι αυτό το νέο παιδί είχε βάλει τέλος στη ζωή του.

ελενη1.jpg
Ο Βαγγέλης, ο οποίος θα έκλεινε σήμερα τα 20 του χρόνια, ήταν το μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας του Ανδρέα και της Μαρίας Γιακουμάκη, από το Ρέθυμνο της Κρήτης.

ελενη2.jpg
Η αδελφή του, Ελένη, εκφράζει τον πόνο της για το χαμό του και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στο facebook, τις μαντινάδες και τα τραγούδια που έχει ηχογραφήσει ο κόσμος για να αποχαιρετήσει τον Βαγγέλη.

ελενη3.jpg
Λίγες μέρες πριν, το κορίτσι ανέβασε μια φωτογραφία του αδελφού της κι έγραψε χαρακτηριστικά: «Nα πεις του χάρου του σκληρού, που πήρε τη ζωή σου..πως να τα βάλει δε μπορεί με την ‪#‎αναμνηση_σου‬!!!»

ελενη4.jpg
Σε μια άλλη φωτογραφία στην οποία απαθανατίζονται τα τρία αδέλφια, η Ελένη Γιακουμάκη έγραψε: «Δεν έχει ο χάρος αίσθημα, ούτε κι ευαισθησία.. και παίρνει αυτούς που δίνουνε στον ψεύτη κόσμο αξία..»

ελενη5.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top