«Αεροδρόμιο της χρονιάς» ο διεθνής αερολιμένας Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος»!

Σε τελετή του αναγνωρισμένου διεθνώς web portal «Air Transport News»

​Tο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» ανακηρύχθηκε «αεροδρόμιο της χρονιάς» στην κατηγορία 10 - 30 εκατομμύρια επιβάτες, σε τελετή που πραγματοποιήθηκε στη Γενεύη, στο πλαίσιο εκδήλωσης του αναγνωρισμένου διεθνούς web portal «Air Transport News».

Τα βραβεία του Air Transport News είναι τα μοναδικ�� που επιβραβεύουν όλους τους κύριους κλάδους και τους ηγέτες του αεροπορικού κλάδου διεθνώς.

«Το 2014 υπήρξε μια χρονιά θεαματικής ανάπτυξης για την κίνηση του αεροδρομίου, μέσα σε ένα ιδιαίτερα ευαίσθητο οικονομικό και πολιτικό περιβάλλον. Επιχειρώντας μέσα στη γενικότερη μακροοικονομική κρίση στην Ελλάδα, ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, κατάφερε να ανταποκριθεί με επιτυχία στις προκλήσεις, να προστατέψει το επιχειρηματικό μοντέλο του και να συνεχίσει να δημιουργεί αξία σε όλα τα επίπεδα» δήλωσε ο γενικός διευθυντής του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, Γιάννης Παράσχης και πρόσθεσε:

«Οι δράσεις που αναλαμβάνουμε κάθε χρόνο για την τόνωση της ελκυστικότητας της Αθήνας ως τουριστικού προορισμού».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top