Αναβολή δίκης Λαυρεντιάδη για τις 27 Μαρτίου- Στο εδώλιο θα καθίσουν συνολικά 33 άτομα

Για την υπόθεση των επισφαλών δανείων

Αναβολή δίκης Λαυρεντιάδη για τις 27 Μαρτίου- Στο εδώλιο θα καθίσουν συνολικά 33 άτομα

​Αναβολή για τις 27 Μαρτίου πήρε από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων η δίκη του άλλοτε ισχυρού άνδρα της Proton Bank, Λαυρέντη Λαυρεντιάδη.

Μαζί του στο εδώλιο θα καθίσουν ακόμη 32 πρόσωπα που εμπλέκονται στη υπόθεση των επισφαλών δανείων ύψους 700 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο επιχειρηματίας, ο οποίος είχε μάλιστα προφυλακιστεί για την υπόθεση, αντιμετωπίζει, κατά περίσταση, αδικήματα όπως συγκρότηση εγκληματικής οργάνωσης και ένταξη σε αυτή, ξέπλυμα βρώμικου χρήμα��ος, απάτη και απιστία.

Ειδικότερα, ο κύριος Λαυρεντιάδης, ο οποίος ήταν πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Proton Bank, φέρεται να έδινε δάνεια τα οποία κατέληγαν σε εταιρείες αμέσου ή εμμέσου ενδιαφέροντος του.

Ο επιχειρηματίας που είναι και βασικός κατηγορούμενος για την υπόθεση των επισφαλών δανείων της Proton Banκ έχει αποφυλακιστεί λόγω παρέλευσης του 18μήνου προσωρινής κράτησής με την επιβολή περιοριστικών όρων.

Σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, μεταξύ άλλων, στις 27 Μαρτίου θα καθίσουν οι: Τρύφων Κολίντζας, Δημήτρης Σαραμαντής, Σμαράγδα Λιαρμακοπούλου, Πέτρος Κυριακίδης και ο γιος του Γεώργιος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top