50χρονος υβριστής του Γιακουμάκη: «Έχω παιδιά. Ο Βαγγέλης θα μπορούσε να είναι δικό μου παιδί»

Αναζητείται από τις Αρχές

50χρονος υβριστής του Γιακουμάκη: «Έχω παιδιά. Ο Βαγγέλης θα μπορούσε να είναι δικό μου παιδί»

​Μετανιωμένος φαίνεται πως είναι ο 50χρονος, ο οποίος λίγο αργότερα από την ώρα που βρέθηκε η σορός του άτυχου Βαγγέλη, δημοσίευσε στο διαδίκτυο υβριστικά σχόλια για τον 20χρονο!

Ο άνδρας, ο οποίος αναζητείται από την αστυνομία, μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή «Μία» με την Τατιάνα Στεφανίδου για την αισχρή πράξη του.

«Το έχω μετανιώσει. Έχω παιδιά… Θεωρώ τον Βαγγελάκη δικό μου παιδί. Ήξερα ότι η αστυνομία έψαχνε για αυτούς που έγραψαν τα υβριστικά σχόλια. Σε μια προσωπική ανάρτηση έκανα ένα σχόλιο, λέγοντας «Καλό ψ@φο», αλλά πήγαινε σε αυτούς που έγραφαν για τα άσχημα λόγια για τον Βαγγέλη» είπε και συνέχισε: «Ήθελα να ξεχωρίσω με το σχόλιο μου και να γίνω μια γέφυρα για την κατάσταση γι' αυτό έγραψα το σχόλιό μου».

«Με κατηγορούν για ένα σχόλιο που έκανα σε ένα εμετικό blog», τόνισε αποκαλύπτοντας γιατί το έσκασε όταν η αστυνομία βρέθηκε έξω από την πόρτα του.

«Το έσκασα όταν ήρθε η αστυνομία, γιατί χτύπησαν την πόρτα και μου είπαν πως ήθελαν να μου δώσουν ένα χαρτί. Τους είπα να το ρίξουν κάτω από την πόρτα, δεν το έκαναν και προτίμησα να διαφύγω από το παράθυρο».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top