Άγρια επίθεση στην γραμματέα του Χριστοφοράκου

Λίγες μέρες μετά το βούλευμα που παραπέμπει σε δίκη 64 άτομα

Άγρια επίθεση στην γραμματέα του  Χριστοφοράκου

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε η Κατερίνα Τσακάλου πρώην γραμματέας του Μιχάλη Χριστοφοράκου και βασική μάρτυρας στην υπόθεση Siemens.

Το βράδυ της Τετάρτης η κ. Τσακάλου μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα Αμαρουσίου και κατέθεσε μήνυση κατ΄ αγνώστων, δηλώνοντας ότι στις 8.30 το βράδυ της ίδιας μέρας, την ώρα που κατέβηκε για να πετάξει τα σκουπίδια από το σπίτι της στον κάδο του Δήμου, δέχθηκε επίθεση και υπέστη άγριο ξυλοδαρμό από έναν άγνωστο άντρα.

image.jpg



Η πρώην γραμματέας του Χριστοφοράκου είχε ενταχθεί στο πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων και ως προστατευόμενη μάρτυρας έχει δύο αστυνομικούς, πρωινή και βραδινή βάρδια, που την προστατεύουν.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Real News οι αξιωματικοί της Κρατικής Ασφάλειας Αθηνών θεωρούν δεδομένο ότι η γυναίκα είχε στοχοποιηθεί και ότι ο δράστης ή οι συνεργοί του γνώριζαν ότι οι αστυνομικοί την άφηναν στο σπίτι της και δεν παρέμεναν εκεί, αλλά αποχωρούσαν με το συμβατικό όχημά τους.

Σύμφωνα με την εφημερίδα επίσης, το περιστατικό αποκτά ιδιαίτερη σημασία, καθώς μόλις στις 9 Μαρτίου εκδόθηκε το βούλευμα του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων που παραπέμπει σε δίκη για το σκάνδαλο της Siemens 64 πρόσωπα, μεταξύ των οποίων συγκα��αλέγεται ο κ. Χριστοφοράκος αλλά και πρώην στελέχη του γερμανικού κολοσσού με μεγάλη πολιτική δύναμη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top