Αεροδιακομιδή παιδιού με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος-Με αεροπλάνο της γραμμής ο Τσίπρας

Η ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού

​Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μπορεί να μην χρησιμοποίησε το πρωθυπουργικό αεροσκάφος για να πάει στη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες αλλά αυτό απογειώθηκε με επιβάτη μια 12χρονη για να της σώσει τη ζωή.

Η μικρή Δέσποινα έπρεπε να μεταφερθεί για επείγουσα εγχείρηση στο Ανόβερο και το Γραφείο του Πρωθυπουργού παραχώρησε το αεροσκά��ος της Προεδρίας για να φτάσει έγκαιρα το παιδί στη Γερμανία.

Το περιστατικό γνωστοποίησε το Χαμόγελο του Παιδιού με ανακοίνωση του η οποία αναφέρει:«Το Χαμόγελο του Παιδιού σε συνεργασία με το Γραφείο του Πρωθυπουργού, το Ε.Κ.Α.Β και τους γιατρούς του Νοσοκομείου Αγλαΐας Κυριακού ένωσαν τις δυνάμεις τους προκειμένου να γίνει η επείγουσα διακομιδή της μικρής Δέσποινας από την Αθήνα στο Ανόβερο της Γερμανίας.

Η 12χρονη Δέσποινα έχει διαγνωστεί με όγκο στον εγκέφαλο και έχει προγραμματισμένο χειρουργείο σε νοσοκομείο του Ανόβερο.

Η κινητοποίηση όλων των εμπλεκομένων ήταν άμεση, συνεχής και συντονισμένη με κύριο μέλημα να βρεθεί η ασφαλέστερη λύση για να ταξιδέψει η μικρή. Κάτω από την πίεση του χρόνου και των έντονων συναισθημάτων, τη λύση έδωσε το Γραφείο του Πρωθυπουργού παραχωρώντας το αεροσκάφος της Προεδρίας για να φτάσει η Δέσποινα στη Γερμανία.

Σήμερα (σ.σ.Παρασκευή) είναι το χειρουργείο της. Ζητάμε τις ευχές όλων σας ώστε να έχει επιτυχία και να γυρίσει σύντομα στο σπίτι της!

«Αν ενωθούμε όλοι θα τα καταφέρουμε» είχε πει ο μικρός Ανδρέας και αυτό ακριβώς έγινε πράξη!».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top