ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: Στις αρχές το βίντεο με τα βασανιστήρια που δεχόταν ο Βαγγέλης Γιακουμάκης!

Το παρέδωσε ο Γιώργος Τσούκαλης-Πρώτη ανάρτηση: 20/03/2015 19:07

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: Στις αρχές το βίντεο με τα βασανιστήρια που δεχόταν ο Βαγγέλης Γιακουμάκης!

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη. Βίντεο στο οποίο εμφανίζεται η παρέα των Κρητικών να κάνει άγρια καψόνια στον 20χρονο βρίσκεται ήδη στα χέρια των αρμόδιων αρχών.

Το μεσημέρι ο ιδιωτικός ερευνητής, Γιώργος Τσούκαλης, συναντήθηκε εσπευσμένα με τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του πολίτη, Γιάννη Πανούση και του παρέδωσε το επίμαχο βίντεο, το οποίο φέρεται να έχει τραβηχτεί από κινητό τηλέφωνο. Ο Γιώργος Τσούκαλης αρκέστηκε μόνο να πει:

«Υπάρχουν ραγδαίες εξελίξεις».

Το βίντεο αυτό αναμένεται να ρίξει φως στην υπόθεση του Βαγγέλη. Εστάλη στα Εργαστήρια της Ελληνικής Αστυνομίας για περαιτέρω ανάλυση και είναι σε προγενέστερο χρόνο από την εξαφάνιση του 20χρονου.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η παρέα των Κρητικών όχι μόνο τραμπούκιζε τον Βαγγέλη, αλλά τραβούσε φωτογραφίες και βίντεο με τα καψόνια, εκβιάζοντάς τον ότι θα τα ανεβάσουν στο Internet.

«Βλέπουμε ότι αρχίζουν και ανοίγουν σιγά σιγά κάποια στόματα και τελικός μας σκοπός είναι να μάθουμε τα πάντα.. Νομίζω ότι όλοι ξέρουν πολύ περισσότερα από όσα μας έχουν πει» είπε ο ιδιωτικός ερευνητής Φώντας Βρόσγος.

Μια άλλη εκδοχή δίνουν οι καταθέσεις δυο συμφοιτητών του Βαγγέλη τις τελευταίες ώρες στην Ασφάλεια Ιωαννίνων.

Υποστήριξαν σύμφωνα με πληροφορίες ότι πρόσωπο κλειδί στην ιστορία ήταν μια νεαρή κοπέλα από την Κρήτη. Στο εύλογο ερώτημα γιατί δε μίλησαν από την αρχή, απάντησαν:

«Τρομοκρατηθήκαμε γιατί από την μια ημέρα στην άλλη μπήκαμε στο στόχαστρο όλων και πιστεύαμε ότι έτσι προστατεύουμε τη μνήμη του Βαγγέλη».

Η απόρριψη της κοπέλας έπαιξε υποστηρίζουν καταλυτικό ρόλο.

Βανδαλισμοί και καταστροφές στη Γαλακτοκομική Σχολή

Την ίδια ώρα στο φως της δημοσιότητας έρχονται νέα στοιχεία για το τι συνέβαινε στη σχολή. Τρεις ημέρες πριν την εξαφάνιση του Βαγγέλη, εμφανίστηκε στη γαλακτοκομική ο "αρχηγός" της παρέας των Κρητικών που φέρονται να είχαν κάνει τη ζωή του 20χρονου κόλαση την περασμένη χρονιά.

Σύμφωνα πάντα με μαρτυρίες του πορίσματος, που πρώτο αποκάλυψε το STAR, ο συγκεκριμένος νεαρός ήταν αγρίμι. Είχε κόψει δέντρα στο προαύλιο της Γαλακτοκομικής Σχολής, έκανε γκράφιτι στους τοίχους, ενώ πριν φύγει έσπασε τα πάντα μέσα στο δωμάτιο του.

Ο ... εμφανίστηκε στη σχολή πριν την εξαφάνιση του Βαγγέλη και ζήτησε να του παραδοθεί το πτυχίο. Δεν του παραδόθηκε γιατί είχε προκαλέσει ζημιές στη σχολή και έπρεπε να αποκατασταθούν πρώτα. Ο ... ήταν συγκάτοικος με τον Βαγγέλη και συμμετείχε στην παρέα των Κρητικών που τον πείραζαν.

Συνέχιζαν να δρουν όμως ατιμώρητοι, όπως προκύπτει και από τις μαρτυρίες του πορίσματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε ο μικρός αδελφός του Βαγγέλη από τα παιδικά τους χρόνια

Συγκλονιστική αποκάλυψη: Απειλούσαν τον Βαγγέλη ότι θα βγάλουν στη φόρα βίντεο από τα «καψώνια»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top