Συγκλονιστική αποκάλυψη: Απειλούσαν τον Βαγγέλη ότι θα βγάλουν στη φόρα βίντεο από τα «καψώνια»

«Δίναμε συχνά σφαλιάρες στον Γιακουμάκη… για να γελάσουμε»

Συγκλονιστική αποκάλυψη: Απειλούσαν τον Βαγγέλη ότι θα βγάλουν στη φόρα βίντεο από τα «καψώνια»

​Όσο περνούν οι μέρες, περισσότερες πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την κόλαση που βίωνε ο Βαγγέλης Γιακουμάκης…

Μια τουλάχιστον σοκαριστική αποκάλυψη έγινε σήμερα γνωστή, προκαλώντας οργή και αποτροπιασμό σε όλους. Σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο», οι νταήδες της Γαλακτοκομικής Σχολής, απειλούσαν τον αδικοχαμένο Βαγγέλη, με δημοσιοποίηση βίντεο και φωτογραφιών από τα «καψώνια» που του έκαναν.

Αυτό φαίνεται πως πίεζε ακόμη περισσότερο τον 20χρονο, ο οποίος ανεχόταν όλα αυτά τα βασανιστήρια, αλλά δεν άντεχε στην ιδέα ότι θα τα μάθαιναν κι άλλοι. Από την άλλη, η παρέα των Κρητικών, φέρεται να ήθελε να δείξει παντού… τα κατορθώματα της, ενώ αυτό ήταν κι ένας εύκολος τρόπος για να κρατάει ο Βαγγέλης, το στόμα του κλειστό!

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το συγκεκριμένο υλικό έχει συμπεριληφθεί στη δικογραφία.

Παράλληλα και ένα απόσπασμα από την κατάθεση ενός μέλους της συγκεκριμένης παρέας μπορεί να κάνει και τον πιο ήρεμο να χάσει τη ψυχραιμία του. «Δίναμε συχνά σφαλιάρες στο κοπέλι, αλλά αυτό δεν είναι τίποτα για εμάς. Έτσι κάνουμε εμείς στον τόπο μας. Δίνουμε σφαλιάρες στο πρόσωπο για να γελάσουμε. Ο Βαγγέλης κάποιες φορές γελούσε».

Η «κακή» συμπεριφορά τους ήταν γνωστή

Η συμπεριφορά, ωστόσο, των κρητικών ήταν γνωστή στη διεύθυνση της Γαλακτοκομικής Σχολής. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο φερόμενος ως «αρχηγός» των νταήδων μία ημέρα πέρυσι ενώ ήταν μεθυσμένος, έκοψε τα δέντρα που υπήρχαν στο προαύλιο της Σχολής, χωρίς ποτέ να τιμωρηθεί για αυτό…

Ένα άλλο βράδυ, πήγε, μαζί με την υπόλοιπη παρέα του, ��τα μπουζούκια και αφού μέθυσαν φέρονται να άρχισαν να σπάνε ό,τι έβρισκαν μπροστά τους… κάνοντας το μαγαζί «καλοκαιρινό». Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού κάλεσε τον διευθυντή της Σχολής και του ζήτησε να πληρώσει τις ζημιές.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top