Corriere della Sera: Η 17χρονη Αναστασία ζαλίστηκε και έπεσε από το μπαλκόνι

Τέσσερις ζωές σώθηκαν με τη δωρεά οργάνων της μαθήτριας

Corriere della Sera: Η 17χρονη Αναστασία ζαλίστηκε και έπεσε από το μπαλκόνι

​Στο ότι η 17χρονη Αναστασία, μαθήτρια του 2ου ΓΕΛ Αλεξάνδρειας Ημαθίας, πιθανόν ζαλίστηκε λόγω αντίδρασης που έκανε το αλκοόλ με ένα αντισταμινικό φάρμακο που έπαιρνε, με αποτέλεσμα να πέσει από το μπαλκόνι του δευτέρου ορόφου του ξενοδοχείου Colombo της Ρώμης, αναφέρεται η Corriere della Sera.

To άρθρο που έχει τίτλο «Η τελευταία επιθυμία της Αναστασίας: Μαμά, θέλω να σ��σω ζωές», αναφέρει ότι σύμφωνα με καταθέσεις συμμαθητών της, την μοιραία μέρα, είχε αισθανθεί δύο φορές αδιαθεσία. Μάλιστα η δυσφορία που αισθανόταν, την εμπόδισε από το να πάει για δείπνο μαζί με τα άλλα παιδιά.

Έτσι οι αρχές, που αποκλείουν το σενάριο κάποιος να την έσπρωξε από το μπαλκόνι του δεύτερου ορόφου του ξενοδοχείου, πιστεύουν πως η άτυχη κοπέλα ζαλίστηκε, δεδομένου ότι βρέθηκε στο αίμα της ποσότητα αλκοόλ ενώ έπαιρνε και αντισταμινικό φάρμακο για να καταπολεμήσει αλλεργία που είχε.

«Η καρδιά της κοπέλας χτυπά στο στήθος μιας νεαρής Ιταλίδας που έχει ακριβώς την ίδια ηλικία και ζει στη Ρώμη. Σε μια άλλη νεαρή γυναίκα, επίσης στην ιταλική πρωτεύουσα, μεταμοσχεύθηκε το ήπαρ, μετά από τέσσερις άλλες αποτυχημένες προσπάθειες και στην τρίτη κοπέλα μπόρεσε να μεταμοσχευθεί ένα από τα νεφρά: Η ζωή της άλλαξε εντυπωσιακά, επιτρέποντάς της να αποφύγει την υποχρεωτική αιμοκάθαρση. Το δεύτερο νεφρό, τέλος, μεταμοσχεύθηκε σε μια νεαρή ασθενή από την ευρύτερη περιοχή της Μπολόνια, στην περιφέρεια Εμίλια Ρομάνα» αναφέρεται στη συνέχεια στο άρθρο.

Όπως το star.gr σας έχει ενημερώσει με άλλες αναρτήσεις η Αναστασία, πριν από δύο εβδομάδες, είχε υποστεί σοβαρό εγκεφαλικό τραύμα μετά την πτώση της από μπαλκόνι, την τελευταία ημέρα σχολικής εκδρομής στη Ρώμη. Για μια εβδομάδα νοσηλεύθηκε σε δημόσιο νοσοκομείο της Ρώμη. Όμως παρά τις δύο επεμβάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, κατέληξε την περασμένη Πέμπτη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ΓΕΝΝΑΙΑ απόφαση των γονέων της 17χρονης μαθήτριας που πέθανε στη Ρώμη: ΔΩΡΙΣΑΝ τα όργανα της

ΑΝΕΙΠΩΤΗ ΘΛΙΨΗ: Πέθανε η 17χρονη που έπεσε από το μπαλκόνι του ξενοδοχείου στην Ρώμη!

Η «προφητική» ταινία που λάτρευε η 17χρονη που έπεσε από το μπαλκόνι του ξενοδοχείου στην Ρώμη

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top