Τα κομμάτια του παζλ που λείπουν από την ιστορία του Βαγγέλη- Τι λέει ο ιδιωτικός ντετέκτιβ

"Δεν ξέρουμε τι προηγήθηκε... Αυτό το κομμάτι λείπει"

Τα κομμάτια του παζλ που λείπουν από την ιστορία του Βαγγέλη- Τι λέει ο ιδιωτικός ντετέκτιβ

Πολλά είναι τα ερωτήματα που έχουν μείνει αναπάντητα μετά τον θάνατο του Βαγγέλη Γιακουμάκη. Άνθρωποι που τον γνώριζαν καλά, καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι απαντήσεις θα δοθούν όταν ολοκληρωθεί η έρευνα για την υπόθεση του.

«Ορισμένα πράγματα ο Βαγγέλης τα κράτησε για τον εαυτό του κι αυτό ίσως ήταν κάτι που τον έφερε σε μια στιγμή απόγνωσης». Αυτή η συμπεριφορά και η αντίδραση του 20χρονου Βαγγέλη Γιακουμάκη είναι σύμφωνα με τον ιδιωτικό αστυνομικό, Γιώργο Τσούκαλη, που πήρε μέρος στις έρευνες από την πρώτη στιγμή, μια από τις αιτίες που τον οδήγησαν στον θάνατο.

Σε περιπτώσεις αυτοχειρίας τα θύματα συνηθίζουν να αφήνουν πίσω τους ένα σημείωμα, στο οποίο εξηγούν τους λόγους που προχώρησαν σε αυτή την πράξη. Γιατί όμως δεν το έκανε ο 20χρονος Κρητικός;

«Για χίλιους δύο λόγους. Αυτό χρήζει βέβαια και μιας άλλης έρευνας αλλά δεν ξέρουμε…ποιος αποκλείει να υπήρχε ένα σημείωμα και να μην βρέθηκε;» επισημαίνει ο κ.Τσούκαλης.

Όλοι περιγράφουν το νεαρό σαν ένα παιδί που είχε πολύ καλή σχέση με την οικογένεια του. Η απόσταση που τους χώριζε ήταν αρκετή, ώστε να έχουν συχνή τηλεφωνική επαφή. Τι ήταν αυτό που τον επηρέασε και δεν εκμυστηρεύτηκε τίποτα για τον Γολγοθά που περνούσε;

«Τα παιδιά που έχουν κάποια προβλήματα στο σχολείο δεν λένε εύκολα τι συμβαίνει ούτε στους γονείς, ούτε στους δασκάλους» προσθέτει ο ιδιωτικός ντετέκτιβ.

Όσοι ασχολήθηκαν με την υπόθεση του Βαγγέλη αναζήτησαν τις τελευταίες του κινήσεις, ιδιαίτερα τις δύο τελευταίες μέρες, πριν δώσει τέλος στη ζωή του. Μαρτυρίες, καταθέσεις, στοιχεία υπάρχουν αρκετά. Ωστόσο, από το παζλ λείπουν κομμάτια…

«Δεν ξέρουμε τι προηγήθηκε, αυτό είναι το θέμα που ψάχνουμε αυτή τη στιγμή κι εμείς και οι διωκτικές αρχές. Αυτό το κομμάτι λείπει. Επομένως δεν έχει νόημα να δώσουμε οποιαδήποτε ερμηνεία. Κάποιοι αρχίζουν και ωριμάζουν και θα μιλήσουν. Ήδη σιγά σιγά κάτι μας προσφέρουν από το οποίο μπορούμε να κρατηθούμε για να συνεχίσουμε τις έρευνες» αναφέρει ο κ. Τσούκαλης.

Είτε από τύψεις είτε από φόβο τα στόματα μέσα και έξω από την Γαλακτοκομική Σχολή φαίνεται ότι έχουν αρχίσει να ανοίγουν. Ίσως έτσι να είναι ο μόνος τρόπος ώστε να δικαιωθεί η μνήμη του 20χρονου Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top