Συμφοιτητές Βαγγέλη: «Δεν περιμέναμε ότι θα συμβεί αυτό»

«Αν είχε πρόβλημα, δε θα το έλεγε γιατί ήταν κλειστός χαρακτήρας»

​Λουλούδια και γράμματα αποχαιρετισμού άφησαν χθες στο σημείο που βρέθηκε νεκρός ο Βαγγέλης Γιακουμάκης, συμφοιτητές του από τη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων.

Τα παιδιά που έκαναν παρέα μαζί του, δεν μπορούν να καταλάβουν πως ο 20χρονος αποφάσισε να κάνει κάτι τέτο��ο στον εαυτό του.

«Ο Βαγγέλης αν είχε κάποιο πρόβλημα δεν θα το μοιραζόταν από όσο ξέρω γιατί ήταν πολύ κλειστός χαρακτήρας. Οι αντιδράσεις του ήταν τελείως φυσιολογικές. Δεν έδειξε κάτι που να μας κάνει να καταλάβουμε πως έχει κάποιο πρόβλημα. Γενικά δεν μιλούσε με κανέναν. Την ημέρα της εξαφάνισης ήταν στο τραπέζι και έφαγε με τους Κρητικούς. Δεν έφυγε αναστατωμένος. Πήγε στο δωμάτιο του.» σημείωσε ένας φοιτητές της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων.

«Δεν ξέρουμε ποιες ήταν οι καταστάσεις που τον πίεσαν. Πολλά έχουν ακουστεί αλλά δεν μπορείς να κρίνεις αν δεν έχεις δει. Σίγουρα πρέπει να μαθευτεί το τι έχει γίνει αρκεί να μιλήσουν αυτοί που όντως ξέρουν.» δήλωσε ένα άλλος.

«Εγώ που κάνω με τα παιδιά παρέα, μια χαρά μου φαίνονται. Ότι κάναμε πλάκες ο ένας στον άλλον κάναμε, αλλά όχι σε αυτό το σημείο. Και σε μένα έχουν κλείσει το νερό. Τώρα αυτά που λένε ότι τον κρέμασαν εγώ δεν είχα δει κάτι, ούτε γνωρίζω κάτι. Αν είχε γίνει κάτι τέτοιο θα το ήξερε όλη η σχολή και ο διευθυντής δεν θα το άφηνε έτσι. Ο Βαγγέλης ήταν κλειστός τύπος και μας ήρθε ξαφνικό όλο αυτό» είπε ένας άλλος νεαρός στην κάμερα.

«Όποιος έχει μερίδιο ευθύνης θα τον φάνε οι τύψεις για μια ζωή» τόνισε ένας φοιτητής.

Την ίδια ώρα η κοινωνική λειτουργός με την οποία είχε μιλήσει ο πρώην διευθυντής της σχολής το Φεβρουάριο του 2014, η Τατιάνα Γκάτσα, είπε στο Mega, ότι δεν της περιέγραψε περιστατικά παρά ρώτησε θεωρητικά και προληπτικά αν δημιουργθούν περιστατικά bullying πως μπορεί να τα αντιμετωπίσει.

Μάλιστα ο Κωνσταντίνος Μάντζαρης επικοινώνησε ξανά με την κοινωνική λειτουργό μετά την εξαφάνιση του Γιακουμάκη, χωρίς και πάλι να πει το παραμικρό περί bullying του Βαγγέλη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top