Πρώην σπουδαστής καταγγέλλει: Εγώ ενημέρωσα τον διευθυντή για αυτά που περνούσε ο Βαγγέλης

«Καθόταν να του κάνουν βασανιστήρια γιατί πίστευε πως έτσι θα τον δέχονταν στην παρέα»

Πρώην σπουδαστής καταγγέλλει: Εγώ ενημέρωσα τον διευθυντή για αυτά που περνούσε ο Βαγγέλης

Συγκλονίζει η μαρτυρία ενός απόφοιτου της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων ο οποίος πέρυσι φοιτούσε ακόμα.

Όπως είπε στην Τατιάνα Στεφανίδου, εκείνος ενημέρωσε τον πρώην διευθυντή της σχολής, κ. Μάντζαρη για τα όσα έκαναν οι «σκληροί» Κρητικοί στον Βαγγέλη.

«Όταν ήμουν δευτεροετής στην Γαλακτοκομική σχολή γνώρισα τον Βαγγέλη. Εγώ προσωπικά ήμουν το άτομο που ειδοποίησε και τον Μάντζαρη, τον διευθυντή της σχολής και μία καθηγήτρια για τα βασανιστήρια που περνούσε ο Βαγγέλης. Η λύση που επέλεξαν ήταν να του αλλάξουν δωμάτιο. Τους είχα πει που θα κατέληγε αυτό. Τώρα το μόνο που σκέφτομαι ήταν οι τελευταίες κουβέντες που είπαμε με τον Βαγγέλη. Μου είπε «ευχαριστώ για αυτό που έκανες. Ούτε αδελφός σε αδελφό δεν θα το έκανε.» Ένας πραγματικός άγγελος ήταν, ένα αρνί μέσα σε μία αγέλη λύκων. Ντροπή σε όλους! Ελπίζω πραγματικά να ξεκουραστεί η ψυχούλα του!» σημείωσε.

Στην συνέχεια πρόσθεσε πως «Δεν ήμουν παρών στα βασανιστήρια αλλά άκουσα από άλλους τι του έκαναν. Του έκαναν πολλά, όπως το περιστατικό με την ντουλάπα. Οι ντουλάπες στην εστία είναι πάνω κάτω. Τον έκλειναν λοιπόν στο πάνω μέρος της ντουλάπας και κλείδωναν και την πόρτα. Εάν δεν τραγουδούσε, δεν τον έβγαζαν έξω.»

Αποκάλυψε επίσης ότι «Αυτά τα είχαν κάνει και σε έναν άλλον σαν τον Βαγγέλη. Αλλά το άλλο το παιδί κατάφερε να ενταχθεί στην παρέα. Και αυτό έγινε γιατί έκανε και αυτός καψόνια μετά στον Βαγγέλη. Ο Βαγγέλης δεν αντιδρούσε γιατί ήλπιζε πως αν του κάνουν όλα αυτά τα βασανιστήρια, θα τον βάλουν στην παρέα.»

Να σημειωθεί ότι εξετάζεται το ενδεχόμενο αυτός που πήρε τηλέφωνο τον Βαγγέλη την ημέρα της εξαφάνισής του για να πάνε για φαγητό μαζί στην τραπεζαρία της σχολής, να είναι μέλος της παρέας των Κρητικών που βασάνιζαν τον 20χρονο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο πλευρό της οικογένειας Γιακουμάκη η μητέρα του αδικοχαμένου Μάριου Παπαγεωργίου

ΕΤΣΙ θρηνούν τον Βαγγέλη οι συγγενείς του: Το συγκινητικό βίντεο και οι σπαρακτικές μαντινάδες

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top