Ξεκίνησαν να ανοίγουν στόματα στην σχολή του Βαγγέλη- Το «εφιαλτικό» βράδυ της οικογένειας

Χθες είπαν το τελευταίο «αντίο» στον 20χρονο

Ξεκίνησαν να ανοίγουν στόματα στην σχολή του Βαγγέλη- Το «εφιαλτικό» βράδυ της οικογένειας

​Έπρεπε ένα 20χρονο παιδί να έχει τραγικό τέλος για να αρχίζουν τα στόματα να ανοίγουν σχετικά με το τι συνέβαινε στη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων…

2261003.jpg
Η αστυνομία έχει ξεκινήσει νέα έρευνα από μηδενική βάση για τα αίτια που οδήγησαν τον Βαγγέλη Γιακουμάκη στην αυτοκτονία, ενώ φαίνεται πως οι σπουδαστές της σχολής έχουν σταματήσει πλέον να φοβούνται και μιλούν ανοιχτά για τον εφιάλτη που εκείνος ζούσε. Άλλωστε μετά την τροπή που πήρε η υπόθεση, η οποία συγκλόνισε όλη την Ελλάδα, την περασμένη Κυριακή… όλοι ζητούν τη δικαίωση του Βαγγέλη, απαιτούν η θυσία του να πιάσει τόπο.

2261005.jpg
Τα ξημερώματα της Τρίτης, η σορός του άτυχου σπουδαστή βρέθηκε στον τόπο καταγωγής του… στην Κρήτη και στην αγκαλιά της μητέρας του! Το μεσημέρι, οδηγήθηκε στην τελευταία του κατοικία, στο Σελλί του Ρεθύμνου μέσα σε ένα λευκό φέρετρο… ενώ πλήθος κόσμου βρέθηκε εκεί, για να του πει το «τελευταίο αντίο».

2261011.jpg
Συγγενείς, φίλοι, γνωστοί και άγνωστοι με δάκρυα στα μάτια αποχαιρέτησαν για πάντα τον Βαγγέλη, μη μπορώντας να πιστέψουν πως δεν θα τον ξαναδούν… Τραγικές φιγούρες οι γονείς και τα αδέλφια του αδικοχαμένου νεαρού, οι οποίοι είδαν το χειρότερο σενάριο να γίνεται πραγματικότητα.

2261012.jpg
Οι δυο γονείς, υποβασταζόμενοι από συγγενείς, προσπαθήσουν να συνειδητοποιήσουν ότι βάδιζαν στην τελευταία κατοικία του γιου τους… Σπαράζουν καρδιές τα λόγια της μάνας, η οποία ούρλιαζε στον γιο της: «Είμαι περήφανη Βαγγέλη… Με ακούς; Είμαι περήφανη για σένα». Και μαζί της μια ολόκληρη χώρα δηλώνει περήφανη για το παιδί της.

2261028.jpg
Το πρώτο βράδυ της οικογένειας Γιακουμάκη ήταν… εφιαλτικό. Ήξεραν όλοι ότι ο Βαγγέλης τους, είναι λίγα μέτρα πιο μακριά από το σπίτι τους… όμως δεν είναι ζωντανός πια, δεν μπορούν να τον δουν, να τον ακούσουν, να τον αγκαλιάσουν.

2261007.jpg
Κανείς τους δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει το κακό που τους είχε βρει, ενώ ευτυχώς από το σπίτι, στο οποίο δεν σταμάτησαν να ακούγονται μοιρολόγια, δεν έλειπε ο κόσμος. Ένα χωριό, ένα νησί, μια χώρα βρέθηκε εκεί… για να στηρίξει την οικογένεια και να τη βοηθήσει να σταθεί και πάλι στα πόδια της.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top