Στο STAR οι κολλητοί του Βαγγέλη που κατηγορούνται στο διαδίκτυο ότι τον βασάνιζαν!

ΔΕΙΤΕ το βίντεο

Στο STAR οι κολλητοί του Βαγγέλη που κατηγορούνται στο διαδίκτυο ότι τον βασάνιζαν!

Οι φωτογραφίες ανθρώπων που παρουσιάζονται ως η παρέα που βασάνιζε τον Βαγγέλη Γιακουμάκη κυκλοφορούν διαρκώς στο διαδίκτυο ενώ δημοσιεύονται και τα προσωπικά τους στοιχεία. Συχνά όμως φαίνεται πως στοχοποιούνται οι λάθος άνθρωποι.

Παρουσιάζονται σαν την παρέα βασανιστών που με τις πράξεις της οδήγησε τον Βαγγέλη στην απόγνωση. Πλήθος κόσμου στο διαδίκτυο γράφει κάτω από τις φωτογραφίες τους σχόλια μίσους ενώ τους βομβαρδίζουν με προσωπικά μηνύματα οργής.
Οι εικονιζόμενοι των φωτογραφιών που άρχισαν να διακινούνται εδώ και λίγες ημέρες, αποφάσισαν να μιλήσουν!

«Εγώ είμαι κολλητός του Βαγγέλη, έχουμε φωτογραφηθεί σε παλιότερες φωτογραφίες μαζί και με κατηγορούν τώρα για δολοφόνο… ότι τον έπιανα με τον ιμάντα απ’ το λαιμό και άλλα διάφορα, μας έχουν πει, τέτοιου είδους, τα οποία δεν ισχύουν! Να αποδειχτεί τι έχει γίνει και να μην κατηγορούνται παιδιά άδικα».

«Έχουν βγει και λένε ότι φταίμε εμείς, πως εμείς τον σκοτώσαμε με αρχηγό το φαντάρο, ένα παιδί που δεν είναι φαντάρος. Τώρα έχει βγει ο καθένας και γράφει τα δικά του. Μας έχουν βάλει στις φωτογραφίες βελάκια και καλά ότι είμαστε οι δολοφόνοι».

Ο φοιτητής της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων που παρουσιάζεται σαν τον φαντάρο που πρωτοστατούσε στα βασανιστήρια του Βαγγέλη, έλυσε τη σιωπή του μιλώντας στην εκπομπή «Μία» της Τατιάνας Στεφανίδου.

«Εγώ δεν είμαι καταρχάς ούτε δευτεροετής, πρωτοετής είμαι! Στην σχολή έχω έρθει τώρα. Ούτε φαντάρος δεν έχω πάει καλά-καλά», είπε.

Ανάμεσα στους σπουδαστές της γαλακτοκομικής σχολής που πήγαν στο σημείο που βρέθηκε νεκρός ο 20χρονος, ήταν και οι κρητικοί, οι οποίοι έχουν στοχοποιηθεί για ��ην υπόθεση.

Οι συμφοιτητές του Βαγγέλη λένε ότι δε θα μπορούσαν ποτέ να του κάνουν κακό ενώ οι πλάκες που έχουν ακουστεί δεν ήταν τέτοιες, όπως υποστηρίζουν που να επηρεάσουν την ψυχολογία του άτυχου φοιτητή.

«Ότι κάναμε πλάκες ο ένας στον άλλον, κάναμε! Τι είδους πλάκες; Αυτό που έλεγαν που ότι έκλειναν το νερό και αυτά. Και σε μένα το έκαναν!»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top