Οι φίλοι του Βαγγέλη στα Γιάννενα αφήνουν ένα λουλούδι στο σημείο που αυτοκτόνησε!

ΔΕΙΤΕ φώτο και βίντεο

Οι φίλοι του Βαγγέλη στα Γιάννενα αφήνουν ένα λουλούδι στο σημείο που αυτοκτόνησε!

​Βαρύ είναι το κλίμα σήμερα και στα Γιάννενα, στο μέρος όπου ο Βαγγέλης αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του μετά το bullying που δεχόταν από τους συμφοιτητές του.

l2.jpg

Ο 20χρονος το μεσημέρι σε κλίμα οδύνης οδηγήθηκε στην τελευταία του κατοικία στο χωριό Σελλί Ρεθύμνου.

Πολλοί φίλοι και συμμαθητές του που δεν μπόρεσαν να πάνε στην Κρήτη, πήγαν στο σημείο που βρέθηκε η σορός του παιδιού και άφησαν ένα λουλούδι.

Στο συγκεκριμένο σημείο από χθές συρρέουν περίοικοι αλλά και κάτοικοι από πιο μακρινές γειτονιές των Ιωαννίνων για να αφήσουν ένα σημείωμα, ένα λουλούδι και να ανάψουν ένα καντηλάκι στη μνήμη του Βαγγέλη.

Απόψε στις 20.00 ο Δήμος Ιωαννιτών, το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Ηπείρου, καλούν όλους τους Γιαννιώτες σε μια συμβολική συγκέντρωση ενάντια στα φαινόμενα βίας κι εκφοβισμού, στη μνήμη του Βαγγέλη Γιακουμάκη, μπροστά από το Δημαρχείο κρατώντας με κερί, ένα καντηλάκι και το μήνυμά τους γραμμένο σε ένα χαρτί... Όλα τα μηνύματα θα συγκεντρωθούν και θα παραδοθούν στην οικογένειά του στην Κρήτη.

«Ο Βαγγέλης μας έκανε να σκεφτούμε και να «μιλήσουμε». Ας μη σταματήσουμε εδώ. Οφείλουμε να δράσουμε συνολικά ως κοινωνία για την εξάλειψη αυτού του νοσηρού φαινομένου», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Δήμος Ιωαννιτών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Με έχουν κατηγορήσει ότι τραβούσα με ιμάντα τον Βαγγέλη-Δεν είμαι τραμπούκος»

Απαρηγόρητος ο θείος του Γιακουμάκη:«Έχουμε ορίσει δικηγόρο. Αν υπάρχουν ένοχοι θα τιμωρηθούν»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top