Απαρηγόρητος ο θείος του Γιακουμάκη:«Έχουμε ορίσει δικηγόρο. Αν υπάρχουν ένοχοι θα τιμωρηθούν»

«Έχουμε εμπιστοσύνη στις Αρχές»

Απαρηγόρητος ο θείος του Γιακουμάκη:«Έχουμε ορίσει δικηγόρο. Αν υπάρχουν ένοχοι θα τιμωρηθούν»

​Συντετριμμένος ο θείος του Βαγγέλη Γιακουμάκη, Γιώργος Βιδιαδάκης από τον ξαφνικό χαμό του 20χρονου ανιψιού του.

Ο ίδιος μιλώντας στην εκπομπή «Μία» του Star τόνισε πως η οικογένεια έχει κάνει τις απαραίτητες κινήσεις ώστε σε περίπτωση που κρύβονται συγκεκριμένα πρόσωπα πίσω από την αυτοκτονία του Βαγγέλη, να τιμωρηθούν.

«Είναι το τέλος μιας τραγωδίας η οποία κράτησε για σχεδόν 40 μέρες… Η περίπτωση του αδικοχαμένου Βαγγέλη κινητοποίησε όλους τους Έλληνες, ακόμη κι αυτούς που μένουν στο εξωτερικό. Εμείς αυτό που έχουμε να πούμε είναι τουλάχιστον ο χαμός του ας γίνει η αιτία να αλλάξουν πολλά πράγματα στα σχολεία, στις σχολές, στα πανεπιστήμια, στην κοινωνία μας. Αυτά όσον αφορά το τέλος της τραγωδίας.

Εμείς περιμένουμε, έχοντας εμπιστοσύνη στις Αρχές να δώσουν απαντήσεις στα πολλά ερωτήματα καθώς στην αιτία που οδήγησε ένα παιδί 20 χρονών στο θάνατο. Από την πλευρά μας έχουμε διορίσει νομικό εκπρόσωπο στα Γιάννενα ��αι ό,τι άλλο χρειαστεί θα το κάνουμε. Γιατί δεν είναι δυνατόν να λέγονται όσα λέγονται αλλά να μην υπάρχει κανείς που να έχει την ευθύνη ή να κατηγορείται άδικα.

Δεν θέλουμε να σπιλώσουμε ανθρώπους… Θέλουμε εάν δεν φταίνε να παραδοθούν λευκοί στην κοινωνία, εάν όμως φταίνε θα πρέπει να πληρώσουν. Ο Βαγγέλης έπρεπε να μας είχε μιλήσει για το bullying που δεχόταν αλλά δεν το έκανε. Το παιδί ή δεν ήθελε να μιλήσει, να το συζητήσει ή δεν ήθελε να δημιουργήσει προβλήματα στην οικογένεια του».

Δείτε το βίντεο...

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top