Αυτή την ώρα το τελευταίο ΑΝΤΙΟ στον Βαγγέλη- Τραγικές φιγούρες οι γονείς και τα αδέλφια του

«Παιδί μου, άγγελέ μου, σπλάχνο μου. Για ποιο ταξίδι κίνησες;»

Αυτή την ώρα το τελευταίο ΑΝΤΙΟ στον Βαγγέλη- Τραγικές φιγούρες οι γονείς και τα αδέλφια του

​Αυτή την ώρα γράφεται η τελευταία σελίδα στην τραγωδία που σημειώθηκε στα Γιάννενα, όπου εντοπίστηκε νεκρός ο Βαγγέλης Γιακουμάκης, ο οποίος αγνοούταν από τις 6 Φεβρουαρίου.

kidia-giakoumaki.jpg
Με μοιρολόγια και πυροβολισμούς βγήκε το λευκό φέρετρο με τη σορό του 20χρονου, από το πατρικό σπίτι του πατέρα του.

Snapshot 4 (3-17-2015 12-37 PM).jpg
Πλήθος κόσμου, ανάμεσα τους συγγενείς, γνωστοί αλλά και άγνωστοι βρίσκονται στο Σελλί της Κρήτης για να πουν το τελευταίο αντίο στον 20χρονο σπουδαστή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων, ο οποίος αυτοκτόνησε, κόβοντας της φλέβες του.

kidia-giakoumaki1.jpg

Συγκλονίζουν τα λόγια της μητέρας και του πατέρα του

Απαρηγόρητοι οι γονείς και τα αδέλφια του, που δεν μπορούν να πιστέψουν το κακό που τους έχει βρει. Ήθελαν μέχρι το τέλος να πιστεύουν ότι ο δικός τους άνθρωπος ζει, πως απλά είχε εξαφανιστεί για λίγο για να γλιτώσει από τον εφιάλ��η του bullying που δεχόταν στην σχολή.

Οι γονείς του Βαγγέλη, υποβασταζόμενοι από συγγενείς

Snapshot 3 (3-17-2015 12-37 PM).jpg
Οι τραγικοί γονείς φέρονται να λύγισαν με το που αντίκρισαν τη σορό του παιδιού τους. Η μητέρα του, με δάκρυα στα μάτια, ούρλιαξε: «Παιδί μου, άγγελέ μου, σπλάχνο μου. Για ποιο ταξίδι κίνησες;». «Γιε μου, παλικάρι μου, πάει το παιδί μου» φώναζε ο πατέρας του, ενώ η αδελφή του αγκάλιασε το φέρετρο του αδερφού της ψελλίζοντας: «αδελφούλη μου».

Όλοι κρατούν ένα λευκό τριαντάφυλλο, ενώ το κλίμα είναι ιδιαίτερα βαρύ... Μια λαοθάλασσα ντυμένη στα μαύρα τον συνοδεύει στην τελευταία του κατοικία. Κανείς δεν μιλάει... Επικρατεί ένας βουβός πόνος και οργή. Οργή για όλα όσα περνούσε ο Βαγγέλης και τον οδήγησαν στο να κόψει το νήμα της ζωής του.

Snapshot 2 (3-17-2015 12-36 PM).jpg
Την ίδια στιγμή, ολόκληρο το χωριό πενθεί... Ενδεικτικό είναι ότι τα σχολεία στο Σελλί θα παραμείνουν κλειστά, ενώ ούτε οι δημόσιες υπηρεσίες θα λειτουργήσουν.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top