Κατέρρευσε η μητέρα του Βαγγέλη:«Να περιποιηθούμε όπως πρέπει τον άγγελο μου»

Παγωμένα βλέμματα και πρόσωπα γεμάτα θλίψη στο λιμάνι της Σούδας

Κατέρρευσε η μητέρα του Βαγγέλη:«Να περιποιηθούμε όπως πρέπει τον άγγελο μου»

​Σε βαρύ πένθος είναι η Κρήτη μετά την τραγική κατάληξη που είχε η εξαφάνιση του 20χρονου σπουδαστή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων, Βαγγέλη Γιακουμάκη, ο οποίος το πρωί της Κυριακής βρέθηκε νεκρός.

ploio-giakoumakis8.jpg
Το βράδυ της Δευτέρας, αναχώρησε το πλοίο με την σορό του Βαγγέλη και την οικογένεια του από τον Πειραιά για την Κρήτη. Τότε, σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα του λύγισε... μιας και φαίνεται πως έμεινε για πολλές μέρες δυνατή.

«Παιδί μου, Βαγγέλη μου... Θα έρθει σε λίγο το παιδί μου, ο άγγελός μου. Να το περιποιηθούμε όπως πρέπει» μονολογούσε η μητέρα του!

ploio-giakoumakis16.jpg
Στην συνέχεια, η σορός του άτυχου 20χρονου μεταφέρθηκε από το λιμάνι της Σούδας στο Σελλί Ρεθύμνου, που είναι και ο τόπος καταγωγής του πατέρα του και εκεί θα γραφτεί η τελευταία σελίδα της τραγωδίας, καθώς το πρωί της Τρίτης, στις 12:00, φίλοι, γνωστοί αλλά και άγνωστοι θα του πουν το τελευταίο αντίο.

Στο λιμάνι της Σούδας, βρέθηκαν φίλοι και συγγενείς για να σταθούν στην οικογένεια του αλλά και για να τον συνοδέψουν στην τελευ��αία του κατοικία. Θλιμμένα πρόσωπα, βλέμματα παγωμένα και ένα μεγάλο «γιατί» να πλανάται στον αέρα… Οι δικοί του άνθρωποι δεν μπορούν να πιστέψουν ότι δεν θα ξαναδούν τον Βαγγέλη.

ploio-giakoumakis17.jpg
Στο εξοχικό σπίτι της οικογένειας, στο οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, του άρεσε να περνάει χρόνο τον συνόδευσε πομπή με περισσότερα από 60 αυτοκίνητα. Επιπλέον τόσο στα Ιωάννινα, όσο και στον τόπο καταγωγής του Βαγγέλη Γιακουμάκη σήμερα δεν θα ανοίξουν τα σχολεία, ενώ στο χωριό του δεν θα λειτουργήσουν ούτε οι δημόσιες υπηρεσίες, σε ένδειξη πένθους για το χαμό του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top