Οι τελευταίες βασανιστικές ώρες του Βαγγέλη Γιακουμάκη

Το μεσημέρι της Τρίτης θα γίνει η κηδεία του

Οι τελευταίες βασανιστικές ώρες του Βαγγέλη Γιακουμάκη

​Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει την τραγική κατάληξη που είχε η εξαφάνιση του 20χρονου Βαγγέλη Γιακουμάκη, ο οποίος αγνοούταν από τις 6 Φεβρουαρίου και το πρωί της Κυριακής βρέθηκε νεκρός.

Ο νεαρός, ο οποίος ήταν θύμα σκληρού bullying από συντοπίτες- φίλους του, έκοψε τις φλέβες του με έναν σουγιά μέσα σε ένα λασπωμένο χωράφι 800 μέτρα από το κολαστήριο - για τον ίδιο - της Γαλακτοκομικής σχολής Ιωαννίνων.

Το χρονικό και οι τελευταίες ώρες του Βαγγέλη

Ήταν Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου όταν ο Βαγγέλης εξαφανίστηκε… Το μεσημέρι της μοιραίας μέρας πήγε στο εστιατόριο της σχολής και έφαγε το μεσημεριανό του. Ανέβηκε στο δωμάτιο του, πήρε τα κλειδιά του και έφυγε.

Τότε, εντύπωση σε όλους είχε προκαλέσει το γεγονός πως παρά τη χαμηλή θερμοκρασία που επικρατούσε εκείνη την εποχή στα Γιάννενα, ο 20χρονος είχε φύγει από την σχολή όπου φοιτούσε φορώντας μόνο ένα φούτερ.

Περπάτησε περισσότερα από 1.800 μέτρα για να φτάσει στο σημείο που γράφτηκε ο τραγικός επίλογος της μικρής ζωής του. Σε μια απόσταση 800 μέτρων σε ευθεία γραμμή από τη γαλακτοκ��μική σχολή έγραψε μόνος του το τέλος.

Έβγαλε τον κρητικό σουγιά από την τσέπη του και έκοψε τις φλέβες του. Πέθανε από την αιμορραγία, έτσι αθόρυβα… Δεν ήταν άλλωστε του χαρακτήρα του ο θόρυβος και η φασαρία μιας και όπως λένε όσοι τον ξέρουν ήταν ήσυχο, χαμηλών τόνων παιδί.

Μετά από σχεδόν 40 μέρες ερευνών επέστρεψε στην αγκαλιά της μητέρας του, μόνο που τώρα δεν μπορεί να την κοιτάξει ή να της μιλήσει… είναι νεκρός! Το μεσημέρι της Τρίτης, στις 12:00 η Κρήτη και όλη η Ελλάδα θα του πουν το τελευταίο αντίο…

Το μόνο που μένει είναι να τιμωρηθούν οι ένοχοι… αυτοί που με τις πράξεις τους, του έβαλαν τον σουγιά στο χέρι, για να έλθει η λύτρωση των δικών του ανθρώπων, καθώς και όλων εκείνων που δεν τον γνώρισαν προσωπικά αλλά ο Βαγγέλης έγινε το δικό τους παιδί!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top