Έρευνες για το θάνατο του Βαγγέλη: Θέλουν να ανακαλύψουν τι έγινε και οδηγήθηκε στην αυτοκτονία

Η αστυνομία ξεκινάει από μηδενική βά��η

Έρευνες για το θάνατο του Βαγγέλη: Θέλουν να ανακαλύψουν τι έγινε και οδηγήθηκε στην αυτοκτονία

​Την ώρα που όλη η Ελλάδα σκύβει με συγκίνηση, σεβασμό και οργή πάνω από το φέρετρο του Βαγγέλη Γιακουμάκη που έβαλε τέλος στη ζωή του με έναν ιδιαίτερα βασανιστικό τρόπο, κόβοντας τις φλέβες του, οι έρευνες για τις αιτίες, οι οποίες τον οδήγησαν στο θάνατο, ξεκινούν και πάλι από το μηδέν.

Ο εισαγγελέας έδωσε εντολή, να ξεκινήσουν οι έρευνες από μηδενική βάση και να επεκταθεί ο κύκλος των προσώπων που εμπλέκονται με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

Οι αστυνομικοί πήραν εντολή να μιλήσουν με όλους τους εμπλεκόμενους και να πάρουν τις απαντήσεις για το ποιοι και κάτω από ποιες συνθήκες έκαναν τον άτυχο σπουδαστή να αναζητήσει τη λύτρωση στον θάνατο.

Αυτό με απλά λόγια σημαίνει πως εκτός από τις τέσσερις καταθέσεις που έχουν δοθεί και θα επανεκτιμηθούν, από το μικροσκόπιο των Αρχών θα περάσουν όλοι όσοι είχαν επαφές με τον αδικοχαμένο σπουδαστή. Δεν είναι τυχαίο ότι η διοίκηση της Γαλακτοκομικής Σχολής απαγόρευσε στους σπουδαστές να βγουν από τις εγκαταστάσεις.

Στο πλαίσιο της νέας έρευνας, θα κληθεί να δώσει κατάθεση και ο επικεφαλής του κλιμακίου του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης που έκανε τη Ένορκη Διοικητική Εξέταση Ανδρέας Αθανασόπουλος, ο οποίος κατήγγειλε ότι άνθρωποι της γραμματείας της Σχολής τον απείλησαν ότι «θα χυθεί το δικό του αίμα και του προέδρου του ΕΛΓΟ επειδή ασχολήθηκαν με την εξαφάνιση του Βαγγέλη Γιακουμάκη»!

Επιπλέον θα καταθέσει και ο πρώην διευθυντής της Γαλακτοκομικής Σχολής, ο οποίος φέρεται να γνώριζε για τα βασανιστήρια που ζούσε ο Βαγγέλης και να μην έκανε τις απαραίτητες κινήσεις.

Την ίδια στιγμή, οι Αρχές θα αναζητήσουν και όσους επικοινώνησαν τελευταίοι με τον άτυχο 20χρονο, με στόχο να καταλάβουν τι συνέβη εκείνο το μοιραίο μεσημέρι και έκανε τον Βαγγέλη να λυγίσει και να βάλει τέλος στη ζωή του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top