ΜΟΝΟ στο STAR: η κολλητή του Βαγγέλη αποκαλύπτει τι της έλεγε μια ημέρα πριν εξαφανιστεί!

Σχεδίαζε να πάει στο καρναβάλι του Ρεθύμνου-ΔΕΙΤΕ το βίντεο

ΜΟΝΟ στο STAR: η κολλητή του Βαγγέλη αποκαλύπτει τι της έλεγε μια ημέρα πριν εξαφανιστεί!

​Η Ξένια, μία από τις πιο στενές φίλες του Βαγγέλη Γιακουμάκη στη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων, μίλησε αποκλειστικά στο STAR για την τελευταία συνάντηση που είχε μαζί του.

«Για μας όλους στη σχολή είναι μέρες πένθους. Δεν πιστεύαμε ότι θα είχε τέτοια εξέλιξη... εντάξει όσο περνούσαν οι μέρες λιγόστευαν οι πιθανότητες να ζει», είπε συγκλονισμένη η φοιτήτρια.

Η κοπέλα άφησε ένα λουλούδι στο σημείο που «έφυγε» ο Βαγγέλης και αποκάλυψε ότι ο άτυχος νέος σχεδίαζε να περάσει τις διακοπές του στην Κρήτη.

«Μιλούσαμε, για το πως περνάει, πώς είμαστε, τι θα κάνουμε. Μάλιστα στην τελευταία μας συνάντηση, κουβεντιάζαμε τα σχέδια μας για το Πάσχα. Ο Βαγγέλης μου είχε πει ότι θα ήθελε να πάει στην Κρήτη στο μέρος του, αλλά πριν απ΄ αυτό ήθελε να πάει στο καρναβάλι στο Ρέθυμνο, ε��χε κλείσει δηλαδή τα εισιτήρια του και... Δεν ξέρω δεν μας ήρθε κάτι τέτοιο στο μυαλό. Δηλαδή εγώ που είχα μιλήσει μαζί του δεν τον είδα να έχει τέτοιες προθέσεις, να κάνει κάτι τέτοιο».

Η συζήτηση που είχαν τα δυο παιδία έγινε την Πέμπτη, μια ημέρα πριν εξαφανιστεί:

«Αυτή η συζήτηση έγινε μια μέρα πριν εξαφανιστεί. Εντάξει ήταν σκεπτικός, αλλά δεν ξέρω, δεν ξέρω... Δεν μου κίνησε κάποια υποψία. Ήταν πολύ κλειστός χαρακτήρας. Ότι τον απασχολούσε δεν θα το έλεγε. Δεν είπαμε τίποτα άλλο. Το τελευταίο αντίο θα του το πω αύριο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πειραιάς: Η σορός του Βαγγέλη μεταφέρεται στην Κρήτη συνοδεία των δικών του ανθρώπων

MAΡΤΥΡΙΑ- ΣΟΚ: «Είχαν κρεμάσει τον Βαγγέλη μέχρι και σε παράθυρο»

Ο βάλτος που κρατούσε κρυμμένο το μυστικό του Βαγγέλη: λίγα λουλούδια κι ένα κερί στο σημείο!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top