Ο βάλτος που κρατούσε κρυμμένο το μυστικό του Βαγγέλη: λίγα λουλούδια κι ένα κερί στο σημείο!

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Ο βάλτος που κρατούσε κρυμμένο το μυστικό του Βαγγέλη: λίγα λουλούδια κι ένα κερί στο σημείο!

​Ο βάλτος κρατούσε κρυμμένο το μυστικό του Βαγγέλη και το άψυχο κορμί του για 37 μέρες... 800 μέτρα μακριά από την Γαλακτοκομική Σχολή όπου φοιτούσε!

2shmeio_thanatou_533_355.jpg
Ο 20χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του μετά από έναν ολόκληρο χρόνο βασανιστηρίων που βίωνε από τους συμφοιτητές τους, σύμφωνα με το πόρισμα της ΕΔΕ.

Η δύσκολη συμβίωση με συμπατριώτες του από την Κρήτη στο ίδιο δωμάτιο της εστίας τον οδήγησε στο να ζητήσει αλλαγή δωματίου. Έψαχνε ηρεμία από τον εφιάλτη της λεκτικής και σωματικής βίας που υφίστατο.

KSAIZL6P.jpg

Όπως διαπιστώθηκε από τον ιατροδικαστή, το αδικοχαμένο παιδί έφερε βαθύ τραύμα στον δεξιό καρπό του από το μαχαίρι που βρέθηκε κοντά στη σορό του.

Το τραγικό γεγονός ότι το σώμα του βρισκόταν σε προχωρημένη σήψη ενώ το είχαν κατασπαράξει και άγρια ζώα, αποτελεί τροχοπέδη στις έρευνες.

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, η νεκροψία έδειξε ότι ο Γιακουμάκης έβαλε τέλος στη ζωή του την ημέρα της εξαφάνισής του.

Ο ιατροδικαστής, Θεόδωρος Βουγιουκλάκης, διαπίστωσε ότι το μοναδικό τραύμα που έφερε το θύμα ήταν στον δεξιό καρπό. Με βάση αυτό το συμπέρασμα και με δεδομένο ότι το θύμα ήταν αριστερόχειρας, οι αστυνομικοί καταλήγουν πλέον στο ότι ο Γιακουμάκης αυτοκτόνησε κόβοντας τις φλέβες του.

Υπενθυμίζεται ότι το πτώμα του 20χρονου βρήκε ένα ζευγάρι που περνούσε από το δρόμο και έμεινε στις λάσπες. Όταν ο οδηγός κατέβηκε και έψαξε στους θάμνους μέσα στο βάλτο βρήκε το άψυχο κορμί του νεαρού.

Αυτό που παραμένει μεγάλο ε��ώτημα και ενδεχομένως να μην απαντηθεί ποτέ είναι τι ήταν αυτό που έγινε το τελευταίο 24ωρο και τον οδήγησε αρχικά στην εξαφάνιση και στη συνέχεια, στην αυτοκτονία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ:Τα μηνύματα των συγγενών του Βαγγέλη για το χαμό του που ραγίζουν καρδιές

ΣΥΝΤΕΤΡΙΜΜΕΝΟΣ ο θείος του Βαγγέλη στο STAR: «θα τον πάμε στο σπίτι του!»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top