Θείος Βαγγέλη: Το παιδί δεν βρέθηκε γιατί κανείς δεν πέρασε από εδώ-Δεν ξέραμε ότι είχε σουγιά

Κ.Μάντζαρης: Είχα επικοινωνήσει με γραμμή στήριξης bullying και είχα ζητήσει συμβουλές

Θείος Βαγγέλη: Το παιδί δεν βρέθηκε γιατί κανείς δεν πέρασε από εδώ-Δεν ξέραμε ότι είχε σουγιά

​«Την ημέρα της εξαφάνισής του το παιδί πήρε τους βαθμούς του αλλά δεν ταράχθηκε, δεν έπαθε σοκ. Από το 13 έπεσε στο 12. Έτσι μου μεταφέρθηκε από τα παιδιά της σχολής.» σημείωσε ο θείος του Βαγγέλη Γιακουμάκη, Μάριος Μυρωνάκης.

«Το παιδί δεν βρέθηκε γιατί κανένας δεν πέρασε από εδώ. Δεν υπήρχε περίπτωση να περάσει κάποιος από εδώ και να μην το δει.» πρόσθεσε εξηγώντας παράλληλα γιατί οι έρευνες δεν επικεντρώθηκαν στο σημείο αυτό, παρά το βίντεο που έφερε στο φως της δημοσιότητας το Star και το οποίο δείχνει τον 20χρονο να περνά από βενζινάδικο της περιοχής.

«Την δεύτερη μέρα μας δόθηκε πληροφορία ότι πέρασε από σουβλατζίδικο και πήρε σουβλάκι και πέντε μέρες ασχολούμαστε με αυτό. Μετά βγήκε μια περιπτερού και είπε ότι πήρε ένα εισιτήριο ολόκληρο και έτσι ασχοληθήκαμε με αυτό. Μετά, μας είπαν πως πήγε στην πόλη και πήρε μπουγάτσα και ασχολούμασταν με τον φούρνο, λέγοντας πως έφυγε από εδώ. Δηλαδή, για λίγα λεπτά δημοσιότητας, μας έκαναν κάποιοι να πηγαίνουμε αλλού για αλλού. Αυτές που σας λέω ήταν επίσημες μαρτυρίες.» σημειώνει χαρακτηριστικά.

«Δεν ξέραμε ότι το παιδί είχε σουγιά.» είπε στη συνέχεια ο κ. Μυρωνάκης ενώ παράλληλα ανέφερε πως «ο διευθυντής εκ του αποτελέσματος έχει ευθύνη. Για αυτό υπέστη προς το παρόν, τις συνέπειες αυτές που έχει υποστεί. Τώρα αν θα υποστεί και άλλες, αυτό θα το δουν οι ειδικοί».

Κώστας Μάντζαρης: Είχα επικοινωνήσει με γραμμή στήριξης bullying και είχα ζητήσει συμβουλές

Την ίδια ώρα ο πρώην διευθυντής της Γαλακτοκομικής Σχολή Ιωαννίνων, Κώστας Μάντζαρης, δήλωσε στην εκπομπή Μία ότι «Έχω καλέσει στο παρελθόν σε γραμμή στήριξης για το bullying. Αυτό το θέμα θα μας απασχολήσει τις επόμενες μέρες. Νομίζω όμως ότι τέτοια μέρα που είναι σήμερα, δεν έχει νόημα να συζητήσουμε οτιδήποτε άλλο εκτός από το παιδί και μόνο, για τη μνήμη του Βαγγέλη. Φαντάζομαι ότι όλους μας έχει αγγίξει, πόσο μάλλον εμάς που τον ζούσαμε, είναι σαν δικό μας παιδί. Από εκεί και πέρα, επειδή ανοίγουν διάφορα θέματα, νομίζω ότι θα έχουμε τις επόμενες μέρες την ευκαιρία να πούμε πάρα πολλά πράγματα και για την επιστολή που είχα στείλει στο υπουργείο και διάφορα άλλα πράγματα που πρέπει να βγουν πλέον στην επιφάνεια.»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Αν ο Γιακουμάκης αυτοκτόνησε, δεν θα τιμωρηθεί κανείς-Υπάρχει νομικό κενό»

Πληροφορίες για το πόρισμα: Σε αιμορραγία οφείλεται ο θάνατος του 20χρονου-Με μαχαίρι το τραύμα

Θείος Βαγγέλη: «Aν υπάρχουν ηθικοί αυτουργοί να βρεθούν»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top