Πρώην διευθυντής Γαλακτοκομικής Σχολής για τον Βαγγέλη: «Μετά την κηδεία θα πω περισσότερα»

«Είμαι συγκλονισμένος»

Πρώην διευθυντής Γαλακτοκομικής Σχολής για τον Βαγγέλη: «Μετά την κηδεία θα πω περισσότερα»

​Σε βαρύ πένθος έχει βυθιστεί το πανελλήνιο με την χθεσινή είδηση πως ο Βαγγέλης Γιακουμάκης βρέθηκε νεκρός λίγα μέτρα μακριά από την Γαλακτοκομική σχολή όπου σπούδαζε. Ο άτυχος 20χρονος φαίνεται πως ήταν θύμα σκληρού bullying από μια παρέα συμφοιτητών του από την Κρήτη.

Ο πρώην διευθυντής της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων, ο οποίος μετά το πόρισμα της ΕΔΕ στο ίδρυμα, απομακρύνθηκε αναφέρθηκε στην τραγική εξέλιξη της υπόθεσης, λέγοντας πως είναι συγκλονισμένος.

Ο κύριος Κώστας Μάντζαρης μίλησε σε δημοσιογράφο του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ αναφέροντας πως δεν θέλει να κάνει νέες δηλώσεις, ενώ τόνισε ότι θα πει περισσότερα μετά την κηδεία του αδικοχαμένου νεαρού.

Αξιοσημείωτο είναι ότι ο ίδιος παλαιότερα είχε τονίσει πως έχει την συνείδηση του καθαρή για την υπόθεση του Βαγγέλη και ότι δεν γνώριζε τον γολγοθά που αντιμετώπιζε ο σπουδαστής.

Ωστόσο, υπάρχουν πληροφορίες οι οποίες αναφέρουν πως ο πρώην διευθυντής γνώριζε για τα άγρια περιστατικά σε βάρος του 20χρονου και φέρεται να είχε τηλεφωνήσει σε γραμμή υποστήριξης, για να μπορέσει να τα αντιμετωπίσει.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top