ΝΤΡΟΠΗ προκαλούν αναρτήσεις στο διαδίκτυο που βρίζουν τον Βαγγέλη

Παρενέβη η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

ΝΤΡΟΠΗ προκαλούν αναρτήσεις στο διαδίκτυο που βρίζουν τον Βαγγέλη

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν υβριστικά σχόλια που αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο και στρέφονται κατά του Βαγγέλη Γιακουμάκη, ο οποίος βρέθηκε νεκρός την Κυριακή. Την ώρα που το πανελλήνιο θρηνεί για αυτό το παιδί που τόσο άδικα έφυγε από την ζωή, κάποιοι συνεχίζουν το bullying και μετά τον θάνατο του χρησιμοποιώντας χυδαίες φράσεις.

Οι αναρτήσεις αυτές προκάλεσαν μέχρι και την παρέμβαση της ​Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της αστυνομίας, η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, έστειλε επίσημα αιτήματα «προς εταιρείες διαδικτύου του εξωτερικού για την άμεση απενεργοποίηση των εν λόγω προσβλητικών αναρτήσεων. Ταυτόχρονα, ζητήθηκε από τις εταιρείες η διατήρηση των ηλεκτρονικών ιχνών των άγνωστων δραστών για τυχόν δικαστική χρήση.»

Να σημειωθεί ότι τα προσβλητικά σχόλια διαγράφησαν ενώ παράλληλα θα ενημερωθούν οι γονείς του Βαγγέλη Γιακουμάκη «για την άσκηση των νομίμων δικαιωμάτων τους, σύμφωνα με τα οριζόμενα στον Ποινικό Κώδικα για προσβολή μνήμης νεκρού.»

Να σημειωθεί επίσης πως η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, θα συνεχίσει την αναζήτηση και άλλων όμοιων προσβλητικών αναρτήσεων και σε περίπτωση ύπαρξής τους, θα τα διαγράψει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το ΣΠΑΡΑΚΤΙΚΟ αντίο στον Βαγγέλη: «Μάνα ηρέμησα και δεν πονάω πια»

Επιθεωρητής υπ. Ανάπτυξης: "Συνδικαλιστές της Αθήνας με απείλησαν ότι θα χυθεί αίμα"

Σήμ��ρα θα «μιλήσει» το άψυχο κορμί του 20χρονου Βαγγέλη

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top