Άστατος ο καιρός σήμερα με συννεφιά και βροχές

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση

Άστατος ο καιρός σήμερα με συννεφιά και βροχές
A​υξημένες νεφώσεις στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών στα ηπειρωτικά και κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες, περιμένουμε τη Δευτέρα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 14 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 2 έως 12 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 6 έως 15 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 5 έως 19 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 8 έως 18 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις και τοπικά στο Βορειοανατολικό και Νοτιοδυτικό Αιγαίο θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και τοπικά στο Κεντρικό Ιόνιο ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις.

Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνότερες, περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 15 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί στο Σαρωνικό και σχεδόν θυελλώδεις στο Νότιο Ευβοϊκό.

Συννεφιά, περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 12 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top