Σήμερα θα «μιλήσει» το άψυχο κορμί του 20χρονου Βαγγέλη

Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι έβαλε τέλος στη ζωή του

Σήμερα θα «μιλήσει» το άψυχο κορμί του 20χρονου Βαγγέλη

​Κορυφώνεται σήμερα η αγωνία για την υπόθεση του θανάτου του Βαγγέλη Γιακουμάκη, καθώς αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής τα οποία θα ξεκαθαρίσουν αν πρόκειται για αυτοκτονία ή έγκλημα. Να σημειωθεί ότι αυτά θα ανακοινωθούν το μεσημέρι της Δευτέρας.

Την ίδια ώρα τα πρώτα στοιχεία δείχνουν αυτοχειρία. Και αυτό γιατί σε απόσταση τριών μέτρων από τη σορό του 20χρονου, βρέθηκε ένα μαχαίρι, στην αριστερή του πλευρά, ενώ εντοπίστηκε και ένα βαθύ τραύμα στην δεξιά πλευρά του σώματός του και συγκεκριμένα στον δεξιό καρπό. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιατροδικαστής επιβεβαιώνει το βαθύ τραύμα στην δεξιά πλευρά κάτι που σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ο 20χρονος ήταν αριστερόχειρας, ίσως αποτελεί ένα πρώτο στοιχείο.

Ο ιατροδικαστής Θεόδωρος Βουγιουκλάκης δήλωσε ότι υπάρχουν κάποια ευρήματα τα οποία περιμένει να επιβεβαιωθούν εργαστηριακά το μεσημέρι της Δευτέρας, προκειμένου να μπορεί να κάνει κάποιες ανακοινώσεις.

Υπενθυμίζεται ότι το πτώμα του αδικοχαμένου νεαρού, βρέθηκε από ένα ζευγάρι λίγο πριν τις 8 το πρωί της Κυριακής, σε προχωρημένη σήψη, στην περιοχή Κατσικά των Ιωαννίνων και περίπου 800 μέτρα από τη Γαλακτοκομική Σχολή. Μάλιστα η σορός του παιδιού ήταν βουτηγμένη στις λάσπες κα έφερε τραύματα από επιθέσεις ζώων.

Είχαν ερευνήσει το σημείο τουλάχιστον δύο φορές

Να σημειωθεί ότι παρότι το σημείο που βρέθηκε ο 20χρονος φοιτητής είχε ερευνηθεί τουλάχιστον δύο φορές αυτές στις 37 ημέρες εξαφάνισης, κανένας αστυνομικός ή πυροσβέστης δεν κατάφερε να εντοπίσει το πτώμα καθώς ήταν δύσκολα προσβάσιμο, με χαμηλή βλάστηση από βάτα και βαλτώδες έδαφος.

Επίσης ούτε τα ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά τον εντόπισαν, καθώς οι ισχυρές βροχές και η έντονη υγρασία των τελευταίων ημερών εμπόδισαν την δυσοσμία, την οποία σε άλλη περίπτωση θα αντιλαμβάνονταν τα ζώα αλλά και οι κάτοικοι της περιοχής.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top