Τι..."γραμμένο" είχε ο άτυχος Βαγγέλης:Κακοποιήθηκε και από ζώα-Βρήκαν σημάδια στην σορό του

Συνεχίζονται οι έρευνες στα Ιωάννινα για την τραγωδία με τον Γιακουμάκη

Τι..."γραμμένο" είχε ο άτυχος Βαγγέλης:Κακοποιήθηκε και από ζώα-Βρήκαν σημάδια στην σορό του

Συννεφιασμένη… και γεμάτη θλίψη είναι η σημερινή Κυριακή για την περιοχή των Ιωαννίνων, αλλά και για όλη την χώρα, η οποία έχει συγκινηθεί με την τραγική κατάληξη του Βαγγέλη Γιακουμάκη, ο οποίος βρέθηκε το πρωί νεκρός σε ένα χαντάκι δίπλα στην Γαλακτοκομική Σχολή, όπου φοιτούσε!

Η αυλαία των ερευνών για τον εντοπισμό του άτυχου Βαγγέλη, ο οποίος είχε εξαφανιστεί από τις 6 Φεβρουαρίου, έπεσε σήμερα με τον πιο σκληρό τρόπο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σορός του νεαρού με τα μελαγχολικά μάτια, που εντοπίστηκε από ζευγάρι που κινούνταν την περιοχή του Κατσικά Ιωαννίνων, βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη και φαίνεται πως έχει...κακοποιηθεί από ζώα.

timthumb.jpg

Οι ισχυρές βροχές και η έντονη υγρασία των τελευταίων ημερών εμπόδισαν την δυσοσμία γι' αυτό και δεν κατάλαβαν τίποτα οι κάτοικοι των σπιτιών που είναι πολύ κοντά στο σημείο, που βρέθηκε νεκρός ο φοιτητής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δίπλα στον Βαγγέλη βρέθηκε και ένα μαχαίρι. Παρατηρήθηκαν μάλιστα κάποιες αμυχές στο ύψος του καρπού. Το αν έκανε όμως ή όχι ζημιά στον εαυτό του ο Βαγγέλης, θα το κρίνει ο ιατροδικαστής που βρίσκεται στο σημείο και συνεχίζει τις έρευνες.

giakoumakis.jpg

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές πάντως, η περιοχή που βρέθηκε το πτώμα του Βαγγέλη, είχε ερευνηθεί στο παρελθόν, ακόμη και με ειδικά σκυλιά, ωστόσο τίποτα δεν είχε εντοπιστεί!

Δείτε επίσης:

Βαγγέλης Γιακουμάκης: Η εξαφάνιση, οι έρευνες, η αγωνία, η ελπίδα ότι ζει και το τραγικό τέλος

Η αναζήτηση τελείωσε και αρχίζουν τα δάκρυα: "Βαγγέλη Αγόρι μου. Καλό Ταξίδι"

Θείος του Γιακουμάκη: Το πτώμα είναι του Βαγγέλη μας

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top