Απολογία Βλαστού: «η Λίτσα η πατσαβουρίτσα μου έφαγε 1,5 εκ. ευρώ-Της πλήρωνα τα μπότοξ»!

ΔΕΙΤΕ το βίντεο

​«Μέλι» στάζει το στόμα του Παναγιώτη Βλαστού για την «πρώην», όπως τη χαρακτηρίζει, ξαδέλφη του Λίτσα, η οποία ουσιαστικά ξετύλιξε το κουβάρι των αποκαλύψεων για το αποκαλούμενο κύκλωμα εκβιαστών στη VIP πτέρυγα του Κορυδαλλού.

Ένα ανθολόγιο ύβρεων, κοσμητικών επιθέτων και απειλών είναι η 22 σελίδων απολογία του βαρυποινίτη Παναγιώτη Βλαστού για το αποκαλούμενο κύκλωμα εκβιαστών στη VIP πτέρυγα του Κορυδαλλού.

Κόκκινο πανί για τον Βλαστό είναι η πρώην, όπως λέει, εξαδέλφη του Λίτσα, η οποία ουσιαστικά τον κάρφωσε στην αστυνομία. Ο Βλαστός τη στολίζει με χαρακτηρισμούς όπως "πατσαβουρίτσα" υποστηρίζοντας ότι του έφαγε σχεδόν ενάμισι εκατομμύριο ευρώ και συνεργάστηκε με τις αρχές για να κρατήσει τα χρήματα.

"Η ΛΙΤΣΑ Η... ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΤΣΑ"

«Το 2013 η βρωμιάρα λέει ψέματα ότι πήγε 100.000 ευρώ στην Κ….. Λέει ψέματα ότι πήρε από τη Σ…. Αικατερίνη 1.100.000 ευρώ. Είναι ψέματα επίσης ότι έφερε από τη Θεσσαλονίκη από εφοπλιστή χρήματα από την απαγωγή Παναγόπουλου… Ποτέ δεν είπε στη Λίτσα την πατσαβουρίτσα να τα ξεθάψει τα χρήματα και να τα δώσει στην Α…... Μου έχει φάει 1.460.000 ευρώ. Επίσης της έχω αγοράσει δυο αυτοκίνητα δώρο…»

Το μεγαλύτερο μέρος της απολογίας του Παναγιώτη Βλαστού είναι αφιερωμένο στην ξαδέλφη του Λίτσα, την οποία παραδέχεται ότι την είχε απειλήσει: Της είπε ότι η βόμβα ήταν προειδοποίηση και «θα σας σκοτώσει όλους».

Την ξαναρώτησε «που είναι τα λεφτά» και του απάντησε «σου ορκίζομαι ξάδελφε τα έχω πετάξει». Της είπε «κανόνισε π@@@να να πας στους μπάτσους να σε φυλάνε και να φύγετε όλοι μαζί…». Είπε ακόμα ότι δεν την χτύπησε γιατί είναι πυγμάχος και αν τη χτυπούσε θα της είχε «κατεβάσει τη μούρη με όλα τα botox μαζί…». Είναι σίγο��ρος ότι τα λεφτά τα έχει ο άνδρας της… Συνεργάστηκε με τις αρχές για να τη φυλάει η αστυνομία και να κρατήσει και τα χρήματα…» είπε ο Παναγιώτης Βλαστός.

Υποστηρίζει μάλιστα ότι πέρα από το μισθό που της έδινε, της πλήρωνε και αισθητικές επεμβάσεις: Της είχε δώσει χρήματα να κάνει διάφορες επεμβάσεις. Πήγαινε κ��ι του έλεγε «ξαδελφούλη μου αγαπημένε η φίλη μου έχει έναν πλαστικό πολύ καλό που της έβγαλε τα ψωμάκια από τα πλάγια». Τη ρώτησε πόσο κοστίζουν αυτές οι επεμβάσεις κι της έδωσε 5.500 ευρώ για λιποαναρρόφηση και λιπογλυπτική στα γόνατα, για botox 300-400 ευρώ, για υαλουρονικό οξύ 500 ευρώ και για κολλαγόνο. Όταν την είδε ο Σκαφτούρος στο δικαστήριο του είπε «πώς είναι αυτή η ξαδέλφη σου ρε Παναγιώτη, αεροπλάνο έγινε». Επίσης είπε ότι της έδωσε 1200-1300 ευρώ για απόξεση προσώπου… Της είχε αγοράσει κι έναν διάδρομο γιατί μετά την επέμβαση που έκανε της είπε να κάνει διάδρομο γιατί θα κρεμάσει…»

Ο Βλαστός αρνείται επίσης στην απολογία του πως απείλησε τον Γιάννη Σμπώκο να επιστρέψει χρήματα στον Άκη Τσοχατζόπουλο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top